Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )



> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

 
Reply to this topicStart new topic
> Программа управлінням кафе
бурят
сообщение Feb 26 2024, 23:03
Сообщение #1





Группа: MAZDAвод
Сообщений: 75
Регистрация: 02.07.2023
Из: киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)
Авто: мазда



Недавно я відкрив своє маленьке кафе, мрія всього мого життя, і тепер стою перед великим викликом обліку та управління. У наш час, коли всі процеси онлайн, я хочу йти в ногу з часом і впровадити сучасні технології в моє кафе. Але, оскільки я новачок у цьому бізнесі, мені складно обрати з усього розмаїття програм для обліку, яка буде ідеально підходити саме для мого кафе. Мені важливо, щоб програма була зрозумілою у використанні, мала функціонал для обліку продажів, товарів, а також забезпечувала аналіз ефективності бізнесу. Чи могли б ви поділитися досвідом або порадами щодо вибору програми обліку для кафе?

Сообщение отредактировал бурят - Feb 27 2024, 15:56
Go to the top of the page
Вставить ник бурят в ответ
+Quote Post
шоколадка
сообщение Feb 27 2024, 15:57
Сообщение #2





Группа: MAZDAвод
Сообщений: 77
Регистрация: 21.05.2020
Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)
Авто: Mazda 35



Краще буде реально найняти спеціаліста, який все буде вести, що скажете?
Go to the top of the page
Вставить ник шоколадка в ответ
+Quote Post
никсулинка
сообщение Feb 27 2024, 15:59
Сообщение #3





Группа: Новичок
Сообщений: 34
Регистрация: 02.07.2023
Из: киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)
Авто: таврия



На основі мого досвіду, я хотів би рекомендувати вам ознайомитись з програмою Knaipa-Service. Ця програма обліку для кафе розроблена з урахуванням специфіки роботи закладів громадського харчування і включає в себе весь необхідний функціонал для ефективного управління вашим кафе. Knaipa-Service дозволяє не тільки пропонує crm для кафе ]]>https://knaipa-service.pro/]]> , але дозволяє і аналізувати роботу вашого персоналу, витрати на інгредієнти та оптимізувати робочі процеси. Інтерфейс програми є зрозумілим і легким у використанні, що дозволить вам швидко адаптуватися до неї без зайвих зусиль. Крім того, Knaipa-Service пропонує гнучкі налаштування під конкретні потреби вашого кафе, а також надає професійну підтримку користувачів. Це забезпечить вам комфорт у використанні програми та допоможе уникнути можливих складнощів під час її експлуатації.

Go to the top of the page
Вставить ник никсулинка в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 




RSS Текстовая версия Сейчас: 31st May 2024 - 17:45