![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 668 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Носити окуляри стало досить незручно, тому я задумалась про лазерну корекцію зору. Чула, що процедура досить популярна, але у мене є багато запитань. По-перше, як взагалі проходить сама операція? Які етапи? Чи боляче це? Я чула, що все роблять за допомогою лазера, але мені цікаво, скільки часу займає весь процес, і чи потрібно довго готуватися до нього? А як щодо відновлення? Мені важливо знати, коли можна повернутися до звичайного життя після операції. Буду вдячна за будь-яку інформацію або особистий досвід!
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 589 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Після операції лікар дав мені кілька рекомендацій, які варто було дотримуватися, наприклад, не терти очі і уникати яскравого світла. Я відчував легке печіння, але це швидко минуло. Через кілька годин після операції я вже міг відчувати покращення — зір став яснішим! Відновлення зайняло приблизно тиждень, але я могла повернутися до звичайного життя майже відразу. Лікар порадив не перевантажувати очі, тому я намагалася менше часу проводити за комп'ютером і читанням.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 668 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Це звучить не так страшно, як я думала! Але б хотілося ще дізнатися, як саме проходить операція п лазерній корекції зору. Бо, якщо знаєш, чого чекати, то усе виявляється не страшно. Бо люди усіляке розповідають.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 589 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Ще раз повторюся, що нічого страшного там немає. Операція лазерної корекції зору ]]>https://visium.com.ua/ua/uslugi/lazernaya_k...ktsiya_zreniya/]]> проходила досить швидко, близько 15-20 хвилин на обидва ока. Перш ніж почати, лікар зробив обстеження, перевірив стан моїх очей, і тільки після цього ми вирішили, що я підходжу для процедури. Під час операції я лежала на спеціальному столі, а лікар підготував все необхідне. Звісно, перед операцією я отримала анестезію у вигляді крапель, тому не відчувала ніякого болю. Важливо також, що мені розповіли про кожен етап, що відбувався, щоб я не нервувала.
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 8th August 2025 - 02:24 |