![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 658 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Всім привіт! Вирішив для своєї дівчини зробити подарунок у вигляді класної доглядової косметики для шкіри, але не знаю яку обрати. Порадьте мені певний бренд, та інтернет-магазин, де її можна замовити.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 586 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Ти не повіриш, але я буквально недавно шукав для дружини доглядову косметику, і також звертався на форум, і мені дуже добре допомогли. Якщо хочеш, можу залишити інформацію про магазин де замовляв.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 658 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Я в такому як доглядова косметика зовсім не розбираюсь, тому і шукаю допомогу на форумах. Якщо тобі не важко, поділись посиланням на інтернет-магазин. Я хочу детально ознайомитися з їх асортиментом та цінами.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 586 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Переходь за посиланням і ти потрапиш в інтернет-магазин Mamash ]]>https://mamash.ua/]]> який являється українським брендом доглядової косметики. В них є повноцінний догляд як для шкіри обличчя, так і для волосся. Для кожного типу шкіри потрібний свій індивідуальний догляд, і щоб все правильно обрати, в магазині ти можеш безкоштовно отримати консультацію від косметолога.
Зараз на весь догляд у них діє дуже приваблива знижка, тому ти зможеш гарно зекономити. |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 234 Регистрация: 02.07.2023 Из: киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: мазда ![]() |
Добрый день! Скажите, где лучше всего заказывать кремы? Так много предложений, но никак не могу выбрать достойный вариант. Что думаете?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 209 Регистрация: 21.05.2020 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Забота о себе начинается с ухода за кожей. Я считаю, что каждая женщина заслуживает лучшего, поэтому я всегда стараюсь выбирать только качественные средства. Каждый раз, заказывая кремы для ежедневного ухода за кожей ]]>https://totispharma.com/catalog/kremy-dom-ukhod/]]> тут, я делаю акцент на их натуральности и эффективности. Для меня важно, чтобы мои процедуры красоты были приятными и результативными. Уход за собой - это не роскошь, а неотъемлемая часть здорового образа жизни, которую я ценю и поощряю.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 234 Регистрация: 02.07.2023 Из: киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: мазда ![]() |
Звичайна шкіра або проблемна, завжди актуально підібрати ефективний засіб для боротьби з акне. Яка основна причина вашого вибору певного засобу? Чи звертали ви увагу на склад і його безпеку для шкіри перед покупкою?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 54 Регистрация: 02.07.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: мазда ![]() |
Настав час звернути увагу на догляд за моїм обличчям, особливо з огляду на проблему акне. Після довгих пошуків я вирішив спробувати професійну лінію від акне GlymedPlus ]]>https://www.glymedplus.com.ua/product-category/liniya-akne/]]> яка відома своєю ефективністю у боротьбі з цією проблемою. Почав я з очищення шкіри гель-пінками, який має антисептичні властивості та ретельно очищає пори. Далі перейшов до тонізування, використовуючи їхній тонік з екстрактом чайного дерева, що допомагає зменшити запалення. Завершив свій ритуал за допомогою зволожуючого крему, який не залишає відчуття жирності на шкірі. За кілька тижнів користування помітив значне зменшення висипів і загалом покращення стану шкіри. Тепер GlymedPlus став моїм невід'ємним помічником у боротьбі з акне.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 180 Регистрация: 07.07.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Це дуже правильне рішення. Дівчата люблять косметику.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 225 Регистрация: 24.02.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Якщо хочете зробити своїй дівчині гарний подарунок, то з косметичних засобів обирайте пpoфecійний кушoн зі SMART-пігмeнтaми, щo aдaптуєтьcя під тeплий тoн шкіpи, Dr.HEDISON Miracle SPF 50/PA+++ зі змінним блoкoм ]]>https://drhedison.ua/uk/mnogofunkcionalnyj-...5-g-12300002-ru]]> від dr. Hedison. Такий подарунок вона точно оцінить. Шкіра після нанесення цього засобу така красива. Всього декілька простих рухів та отримуєш ідеальний тон.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 186 Регистрация: 14.12.2018 Из: Ровно Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Якщо є проблеми зі шкірою, можна поїхати лікуватися в Трускавець - ]]>https://karpatykruiz.com.ua/truskavets/]]>
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 23rd April 2025 - 14:19 |