Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
Сегодня, 10:39
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 515 Регистрация: 26.09.2020 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-3 Имя: Евгений |
Доброго дня. Не можу визначитися, який пам’ятник краще обрати — класичний чи сучасний. Хочеться, щоб він виглядав гідно і не здавався застарілим через кілька років. Поділіться, будь ласка, своєю думкою.
|
|
|
Сегодня, 11:46
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 510 Регистрация: 12.06.2022 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 Имя: Саша |
Доброго дня. Тут усе залежить від того, що саме ви хочете бачити в результаті. Класичні пам’ятники стримані і завжди виглядають доречно. Сучасні — простіші за формою, без зайвого декору, і часто виглядають легше. Я для себе зрозумів, що важливіше не стиль, а якість каменю і виконання. Якщо граніт добрий, пам’ятник виглядатиме нормально і через багато років. Коли обирав, дивився різні варіанти і орієнтувався на Solid, бо там є і класичні, і сучасні рішення. У процесі мені допомогло, що можна дізнайтесь більше про можливості майстерні Solid і каталог продукції – ]]>https://www.solid.net.ua/]]> . Так простіше зрозуміти, який формат підходить саме вам.
|
|
|
![]() ![]() |
|
Текстовая версия | Сейчас: 20th February 2026 - 15:18 |