![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 70 Регистрация: 09.08.2024 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
Привіт! Хочу зробити КТ суглоба. Може, хтось може поділитися досвідом? Яка вартість? Мене цікавить ціна КТ одного суглоба. Чи є якісь особливості цього обстеження? |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 79 Регистрация: 25.07.2024 Из: киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
Привіт! Хочу зробити КТ суглоба. Може, хтось може поділитися досвідом? Яка вартість? Мене цікавить ціна КТ одного суглоба. Чи є якісь особливості цього обстеження? Я нещодавно проходив КТ коліна, і можу поділитися своїм досвідом. Цей метод дійсно дуже точний і безболісний. Я робив обстеження в медичному центрі HBMedical, де використовують сучасний апарат . Це значно підвищує якість обстеження. Щодо ціни КТ одного суглоба, я пам'ятаю, що в HBMedical вона була цілком доступною, але рекомендую перевірити на сайті, щоб отримати актуальну інформацію: ]]>ціна КТ одного суглоба]]>. Також хочу відзначити, що перед обстеженням вам слід проконсультуватися з лікарем, особливо якщо є якісь протипоказання. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 50 Регистрация: 16.12.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
В діагностичному кабінеті "Діагностикум", де проводяться різноманітні КТ-дослідження можна пройти ]]>КТ в Бердичіві]]> Тут використовують сучасне обладнання, яке забезпечує чіткі та детальні знімки, що допомагають лікарям поставити точний діагноз. В кабінеті можна зробити КТ головного мозку, хребта, суглобів, внутрішніх органів та інших частин тіла. Перевагою є те, що тут працюють досвідчені фахівці, які швидко та професійно проводять обстеження і дають розгорнуті висновки. Також у Діагностикумі можна пройти обстеження як платно, так і безкоштовно за направленням лікаря в екстрених випадках. Записатися на процедуру можна за телефоном, що робить процес зручним і швидким.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 23rd July 2025 - 09:24 |