Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Який корм для собаки вибрати?
Haitaver
сообщение Oct 26 2024, 12:46
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Шукаю поради щодо корму для моєї собаки, бо вже перепробували багато варіантів, і поки що жоден не підійшов повністю. У нас молодий бордер-коллі, тож енергії в нього хоч відбавляй! Хочеться знайти корм, який би давав йому необхідну витривалість, підтримував м’язи й кістки в тонусі, а ще не викликав проблем із травленням. Можливо, у когось є подібний досвід і можуть підказати, на які інгредієнти варто звертати увагу?
Go to the top of the page
Вставить ник Haitaver в ответ
+Quote Post
Donatello
сообщение Oct 26 2024, 12:47
Сообщение #2

Цитата(Haitaver @ Oct 26 2024, 13:46 ) *
Шукаю поради щодо корму для моєї собаки, бо вже перепробували багато варіантів, і поки що жоден не підійшов повністю. У нас молодий бордер-коллі, тож енергії в нього хоч відбавляй! Хочеться знайти корм, який би давав йому необхідну витривалість, підтримував м’язи й кістки в тонусі, а ще не викликав проблем із травленням. Можливо, у когось є подібний досвід і можуть підказати, на які інгредієнти варто звертати увагу?

У мене у самого активний бігль, і ми теж довго вибирали відповідний корм. Щодо інгредієнтів, рекомендую орієнтуватися на корми з високим вмістом тваринного білка, адже він найкраще підтримує енергію та розвиток м’язів. Варто також звернути увагу на добавки для суглобів, такі як глюкозамін, і уникайте кормів із зайвими зерновими, бо вони часто перевантажують травлення. Можу поділитися своїми знахідками, якщо вам цікаво.
Вставить ник Donatello в ответ
+Quote Post
Haitaver
сообщение Oct 26 2024, 12:47
Сообщение #3

Бачу, що зернові справді не дуже добре підходять, бо пес має іноді проблеми із травленням. А чи є у вас якісь конкретні рекомендації по брендах? Хотілось би знайти корм, який він їв би із задоволенням і який би повністю покривав його потреби в енергії та поживних речовинах.
Вставить ник Haitaver в ответ
+Quote Post
Donatello
сообщение Oct 26 2024, 12:50
Сообщение #4

Якщо хочете якісний корм, який би забезпечив вашого бордер-коллі всім необхідним і при цьому був смачним, радив би звернути увагу на BonaCibo. Це відомий бренд, що пропонує збалансоване харчування для собак з високим рівнем активності. У лінійці BonaCibo ]]>https://zooprostore.com.ua/bonacibo-dlia-sobak/]]> ви знайдете варіанти з куркою, ягням і навіть рибою – чудовий вибір для собак з чутливим травленням і алергіями. Корм багатий на білки, вітаміни, жирні кислоти та спеціальні добавки для підтримки здоров'я шерсті, шкіри і суглобів, що особливо важливо для активних собак. Перегляньте асортимент і опис на Зоопростор – там великий вибір і докладна інформація про кожен вид корму.
Вставить ник Donatello в ответ
+Quote Post
Gaerolk
сообщение Nov 25 2024, 16:35
Сообщение #5

У мене собака породи Угорська вижла ]]>https://www.purina.ua/find-a-pet/dog-breeds/hungarian-vizsla]]> та для того, щоб вона була завжди активна та здорова я ретельно підбираю корм та ласощі, дотримуюсь порад щодо догляду. Мені сподобався сайт Пурина, бо тут є гарні рекомендації та опис кормів виробника. Маючи доступ до такої інформації можна безпомилково купити найкращі товари для своїх улюбленців.
Вставить ник Gaerolk в ответ
+Quote Post
fercho105
сообщение Dec 6 2024, 01:12
Сообщение #6

Из: Argentina

estoy rockeando como cur cobein brilla mi prenda como filin paei
Вставить ник fercho105 в ответ
+Quote Post