![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для свободного общения между посетителями форума по деловым вопросам, не касающимся основной тематики форума.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Флудить и оффтопить.
2. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
3. Использовать нецензурную лексику.
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 47 Регистрация: 20.02.2024 Из: Кроп Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 5 ![]() |
Якщо ви потрапили в аварію і ваші подушки безпеки спрацювали, не поспішайте погоджуватися на дорогий ремонт у офіційному сервісі. Я зіткнувся з такою ж ситуацією, і спочатку мені сказали, що треба міняти не лише подушки, а й повністю блок SRS, ремені безпеки та ще багато деталей. Ціна була надто високою, тому я почав шукати альтернативи. Знайшов AIRBAG CENTER ]]>https://airbag-center.com.ua/]]>, де мені одразу запропонували дієве рішення. Вони відновили подушки безпеки, перепрошили блок SRS, перевірили ремені безпеки та повернули системі заводську працездатність. Також окремо хочу відзначити їхній сервіс — усе зробили швидко, пояснили всі нюанси, а ціна виявилася дуже приємною. Тепер автомобіль повністю справний, помилок немає, а я впевнений у його безпеці. Якщо шукаєте якісне відновлення без зайвих витрат, раджу звернутися саме сюди.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 6th August 2025 - 00:46 |