Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела купли всякой всячины

Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.

Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>

Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.

Reply to this topicStart new topic
> Як оптимізувати бізнес-сторінку на Google для покращення видимості?
fred344
сообщение Feb 17 2025, 20:02
Сообщение #1

Из: киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Привіт усім!
Я маю місцевий бізнес і хочу дізнатися, як покращити його видимість в інтернеті. Чув, що можна просувати свій бізнес через Google Maps. Але що саме потрібно зробити, щоб сторінка Google My Business була ефективною? Які поради ви можете дати для початківця?

Go to the top of the page
Вставить ник fred344 в ответ
+Quote Post
лара43
сообщение Feb 17 2025, 20:34
Сообщение #2

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Цитата(fred344 @ Feb 17 2025, 21:02 ) *
Привіт усім!
Я маю місцевий бізнес і хочу дізнатися, як покращити його видимість в інтернеті. Чув, що можна просувати свій бізнес через Google Maps. Але що саме потрібно зробити, щоб сторінка Google My Business була ефективною? Які поради ви можете дати для початківця?

Так, саме Google Maps і Google My Business — це відмінний спосіб підвищити видимість локального бізнесу. Одним із найкращих варіантів є використання ГЕО реклами, як це робить платформа ]]>https://mapstars.co]]> . Завдяки цій технології можна автоматично просувати бізнес на картах Google. Система дозволяє забезпечити більш точне таргетування та покращити позиції у результатах пошуку, навіть без великого бюджету. Щоб ваша сторінка була більш ефективною, переконайтесь, що вона повністю заповнена, з актуальними контактами та відгуками клієнтів. Чим більше якісного контенту і правильних даних, тим більше шансів, що ваш бізнес помітить потенційний клієнт. І не забувайте регулярно оновлювати інформацію на сторінці. Це дозволить вам бути на крок попереду конкурентів.
Go to the top of the page
Вставить ник лара43 в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic