Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для свободного общения между посетителями форума по деловым вопросам, не касающимся основной тематики форума.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Флудить и оффтопить.
2. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
3. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Рідина для pod-системи
Killogram
сообщение Feb 18 2025, 01:19
Сообщение #1

Из: Кроп

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Друзі, підкажіть, де можна купити хорошу рідину для pod-системи? Нещодавно перейшов зі звичайних сигарет на вейп, але поки не можу знайти відповідний варіант. Хотілося б щось м'яке і з приємним смаком. Можливо, хтось собі уже замовляв в інтернет-магазині рідину, де хороша якість і ціна нормальна.
Go to the top of the page
Вставить ник Killogram в ответ
+Quote Post
Cot
сообщение Feb 18 2025, 01:21
Сообщение #2

Из: Кроп

Привіт! Я теж перейшов на вейп нещодавно, і спочатку було складно знайти щось гідне. Потім знайомий порадив ось цей магазин ]]>https://tabakin.com.ua/uk/ridina-dla-pod-sistem/c-443.html]]> Заказав там рідину для pod-системи, і тепер не нарадуюсь! Смак просто бомба, паріння м'яке, ніякого дискомфорту. Асортимент величезний, тож можна підібрати щось під свої уподобання. Я взяв кілька різних смаків, і всі сподобалися. Рекомендую спробувати замовити саме у них.
Вставить ник Cot в ответ
+Quote Post
Skansa
сообщение Mar 2 2025, 12:56
Сообщение #3

Из: Киев

Цитата(Killogram @ Feb 18 2025, 01:19 ) *
Друзі, підкажіть, де можна купити хорошу рідину для pod-системи? Нещодавно перейшов зі звичайних сигарет на вейп, але поки не можу знайти відповідний варіант. Хотілося б щось м'яке і з приємним смаком. Можливо, хтось собі уже замовляв в інтернет-магазині рідину, де хороша якість і ціна нормальна.

Якщо хочеш щось м'яке і приємне, можна спробувати такі смаки, як ваніль, пудинг, персик чи м’ята. Вони часто мають збалансований, не надто насичений смак, що може бути хорошим варіантом для початку.
Вставить ник Skansa в ответ
+Quote Post
Gaerolk
сообщение Mar 2 2025, 15:07
Сообщение #4

Из: Киев

Хочу порадити вам вейп-шоп ]]>Димок]]> , бо тут ви знайдете рідини на будь-які смаки та сучасні гаджети для куріння. Вони пропонують великий асортимент товарів високої якості за доступними цінами, а також швидку доставку. Це ідеальне місце для тих, хто хоче знайти все необхідне для вейпінгу.
Вставить ник Gaerolk в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic