![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для свободного общения между посетителями форума по деловым вопросам, не касающимся основной тематики форума.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Флудить и оффтопить.
2. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
3. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 43 Регистрация: 20.02.2024 Из: Кроп Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 5 ![]() |
Привіт! Шукаю пораду щодо фруктових та ягідних соусів без цукру. Останнім часом я став більше уваги приділяти здоровому харчуванню, і мені потрібні універсальні соуси, які можна використовувати для сиру, салатів та м’ясних страв. Багато продуктів у магазинах містять зайвий цукор або штучні добавки, що мені не підходить. Хотілося б знайти щось натуральне, зі справжнім смаком фруктів і ягід. Може, хтось знає хорошого виробника? Дякую за рекомендації!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 39 Регистрация: 20.02.2024 Из: Кроп Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
Доброго дня! Я теж довго шукала якісні соуси без цукру, і мені порадили звернути увагу на продукцію . Їхні соуси зроблені з натуральної сировини, без штучних добавок, і вони дійсно універсальні. Я використовую їхній соус з чорної смородини для сирних тарілок, а також додаю до салатів і м’яса — смак просто неймовірний! Ще один плюс — швидка відправка замовлень, що дуже зручно. Якщо ви шукаєте щось натуральне та смачне, раджу спробувати їхню продукцію.
Сообщение отредактировал Killogram - May 22 2025, 06:58 |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 43 Регистрация: 20.02.2024 Из: Кроп Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 5 ![]() |
Дуже дякую за пораду! Обов’язково спробую соуси від Yagodar. Здається, це саме те, що я шукав — натуральний продукт без зайвих добавок. Радий, що знайшов ваш відгук!
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 240 Регистрация: 24.02.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Я купую соус песто в Метро ]]>https://www.metro.ua/chomu-metro/products/b...ousi/Sous-pesto]]> , мені він ідеально смакує. А взагалі, у них є великий вибір соусів, які можна замовити до свого столу — від класичних томатних до різноманітних екзотичних варіантів. Це чудове доповнення до пасти, піци чи навіть гриля. З таким асортиментом можна легко створити смачні страви без зайвих зусиль.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 15th June 2025 - 15:42 |