Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела купли всякой всячины

Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.

Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>

Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.

Reply to this topicStart new topic
> Яке обрати віддалене сховище для резервних копій сайту?
Sedoided
сообщение Mar 3 2025, 12:04
Сообщение #1

Из: Харків

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Доброго дня! Хотів би дізнатися більше про віддалене сховище для резервних копій сайту. Останнім часом розумію, що просто зберігати файли на локальному сервері – ризиковано. Хотілося б знайти варіант з хорошою швидкістю, надійним захистом та можливістю швидкого відновлення даних. Також цікавить питання безпеки – наскільки такі сховища захищені від атак і втрати даних? Чи варто довіряти таким рішенням, чи все ж краще шукати інші варіанти?
Go to the top of the page
Вставить ник Sedoided в ответ
+Quote Post
Shelmer
сообщение Mar 3 2025, 12:05
Сообщение #2

Из: Днепр

Довго сумнівався, чи потрібне віддалене сховище для резервних копій сайту, але після одного неприємного випадку зрозумів, що це необхідність. Одного разу мій сайт просто перестав працювати через збій на сервері, і я втратив багато важливих файлів. Відновлення зайняло кілька днів, а збережені дані виявилися застарілими. Після цього підключив резервне копіювання, і тепер, навіть якщо щось трапляється, я можу швидко повернути сайт у робочий стан.
Вставить ник Shelmer в ответ
+Quote Post
kLAMER
сообщение Mar 3 2025, 12:06
Сообщение #3

Из: Киев

Я займаюся розробкою сайтів, і для мене питання резервного копіювання стояло гостро. Віддалене сховище вирішує цю проблему, бо дає можливість автоматично зберігати всі важливі дані. Дуже зручно, що можна налаштувати регулярне резервне копіювання, і це працює без моєї участі. Окремо хочу відзначити стабільність – навіть при великому обсязі файлів немає збоїв або проблем із доступом.
Вставить ник kLAMER в ответ
+Quote Post
zeowkyv
сообщение Mar 3 2025, 12:08
Сообщение #4

Из: Київ

Для мене головне – це надійність, бо сайт приносить дохід, і будь-які збої можуть коштувати грошей. Спочатку теж думав, що віддалене сховище для резервних копій сайту – це зайві витрати, але одного разу на власному досвіді переконався, наскільки це важливо. На сервері виникла проблема з оновленням, через що сайт перестав працювати. Завдяки тому, що всі файли зберігалися в резервній копії, мені вдалося швидко все відновити без втрати важливих даних.
Якщо не знаєте яке обрати віддалене сховище для резервних копій сайту, то раджу звернутись до ]]>HostZealot]]>. Дуже зручно, що можна вибрати потрібний обсяг сховища та змінювати його при необхідності. Окремий плюс – це безпека, бо всі дані зберігаються надійно і доступ до них є тільки в мене. Вважаю, що для будь-якого сайту, особливо комерційного, резервне копіювання – це не опція, а обов’язковий пункт.
Вставить ник zeowkyv в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic