![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 106 Регистрация: 22.03.2024 Из: Харків Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Доброго дня! Хотів би дізнатися більше про віддалене сховище для резервних копій сайту. Останнім часом розумію, що просто зберігати файли на локальному сервері – ризиковано. Хотілося б знайти варіант з хорошою швидкістю, надійним захистом та можливістю швидкого відновлення даних. Також цікавить питання безпеки – наскільки такі сховища захищені від атак і втрати даних? Чи варто довіряти таким рішенням, чи все ж краще шукати інші варіанти?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 110 Регистрация: 25.10.2023 Из: Днепр Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Довго сумнівався, чи потрібне віддалене сховище для резервних копій сайту, але після одного неприємного випадку зрозумів, що це необхідність. Одного разу мій сайт просто перестав працювати через збій на сервері, і я втратив багато важливих файлів. Відновлення зайняло кілька днів, а збережені дані виявилися застарілими. Після цього підключив резервне копіювання, і тепер, навіть якщо щось трапляється, я можу швидко повернути сайт у робочий стан.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 211 Регистрация: 25.10.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Я займаюся розробкою сайтів, і для мене питання резервного копіювання стояло гостро. Віддалене сховище вирішує цю проблему, бо дає можливість автоматично зберігати всі важливі дані. Дуже зручно, що можна налаштувати регулярне резервне копіювання, і це працює без моєї участі. Окремо хочу відзначити стабільність – навіть при великому обсязі файлів немає збоїв або проблем із доступом.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 48 Регистрация: 22.03.2024 Из: Київ Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Для мене головне – це надійність, бо сайт приносить дохід, і будь-які збої можуть коштувати грошей. Спочатку теж думав, що віддалене сховище для резервних копій сайту – це зайві витрати, але одного разу на власному досвіді переконався, наскільки це важливо. На сервері виникла проблема з оновленням, через що сайт перестав працювати. Завдяки тому, що всі файли зберігалися в резервній копії, мені вдалося швидко все відновити без втрати важливих даних.
Якщо не знаєте яке обрати віддалене сховище для резервних копій сайту, то раджу звернутись до ]]>HostZealot]]>. Дуже зручно, що можна вибрати потрібний обсяг сховища та змінювати його при необхідності. Окремий плюс – це безпека, бо всі дані зберігаються надійно і доступ до них є тільки в мене. Вважаю, що для будь-якого сайту, особливо комерційного, резервне копіювання – це не опція, а обов’язковий пункт. |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 9th May 2025 - 17:33 |