Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела купли всякой всячины

Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.

Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>

Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.

Reply to this topicStart new topic
> Купити пруток титановий
fred344
сообщение Mar 16 2025, 20:41
Сообщение #1

Из: киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Привіт! Я шукаю титановий пруток для виготовлення деталі для верстата. Мені потрібно, щоб матеріал був високої якості, тому планую використовувати його для точного механічного оброблення. Проте виникає питання, де краще купити титановий пруток, зокрема ціна на нього та доступність. Чи є конкретні постачальники, які займаються цим у великих обсягах або можливість придбати в роздріб? Які сплави для таких цілей найкраще підходять?

Go to the top of the page
Вставить ник fred344 в ответ
+Quote Post
grow3
сообщение Mar 16 2025, 20:50
Сообщение #2

Из: Львів

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Цитата(fred344 @ Mar 16 2025, 21:41 ) *
Привіт! Я шукаю титановий пруток для виготовлення деталі для верстата. Мені потрібно, щоб матеріал був високої якості, тому планую використовувати його для точного механічного оброблення. Проте виникає питання, де краще купити титановий пруток, зокрема ціна на нього та доступність. Чи є конкретні постачальники, які займаються цим у великих обсягах або можливість придбати в роздріб? Які сплави для таких цілей найкраще підходять?

Вітаю! ]]>Титановий металопрокат]]> можна знайти на сайті УКХ. Тут є великий вибір титанових виробів, у тому числі прутків. Вони мають різні сплави, серед яких для вашої мети найкраще підійде ВТ1-0 або ВТ6, оскільки ці сплави мають хорошу механічну стійкість і підходять для обробки. Титан також доступний у різних діаметрах, від 5 до 120 мм, тому ви зможете знайти потрібний розмір. Також можна замовити титан під конкретне замовлення з різних країн, якщо потрібна певна кількість. Проте будьте готові, що час поставки може бути від одного до чотирьох місяців, залежно від того, звідки надходить замовлення.
Go to the top of the page
Вставить ник grow3 в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic