![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 665 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Привіт всім! У мене з'явилась така косметична проблема як опущення повік, і я добре подумавши, вирішив що мені потрібна операція, яка називається блефаропластика. Хто знає, де в Миколаєві можливо безпечно зробити таку операцію?
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 587 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
У моєї дружини була така проблема, через яку вона сильно комплексувала, і щоб позбутися від комплексів, я її підтримав в, тому що варто робити операцію. Якщо хочеш, можу залишити дані про медичний центр, де її здійснили.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 665 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Я хоч чоловік, а в мене також з'явились комплекси, у жінок будь-які зовнішні зміни завжди викликають стрес. Я буду дуже вдячний, якщо ти мені залишиш посилання на сайт медичного центра.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 587 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Безпечна підтяжка повік, підтяжка верхніх повік, блефаропластика нижніх повік ]]>https://avicenna-medical.com.ua/likuvalni-m...lefaroplastyka/]]> здійснюється в приватному медичному центрі Авіценна Медікал, яка знаходиться в Миколаєві. Перед тим як здійснити операцію лікар оцінив проблему дружини, та прописав план лікування.
Там нам пояснили як підготуватися до даної операції. Все пройшло під місцевою анестезією, і результатом ми залишились дуже задоволенні. Плюс процес загоєння пройшов швидко. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 24 Регистрация: 16.11.2024 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Перед вибором клініки рекомендується:
Консультуватися з лікарем, щоб визначити найкращий метод операції для вашого випадку. Перевірити кваліфікацію хірурга та відгуки пацієнтів. Уточнити вартість послуг та можливі додаткові витрати. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 260 Регистрация: 24.02.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Почитайте, в ]]>якому випадку рекомендується робити блефаропластику]]> , перш ніж наважитись на процедуру. Це важливе рішення, і варто детально розібратися в усіх аспектах операції. Стаття надає корисну інформацію про те, як проходить процедура, які показання для її проведення, а також що потрібно знати про післяопераційний період. Також варто звернути увагу на клініку, де вам буде проведена операція. Не менш важливим є досвід хірурга і репутація клініки, адже це безпосередньо впливає на результат
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 30th July 2025 - 17:51 |