![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 10 Регистрация: 23.04.2025 Из: odessa Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Я давно планував запустити власний онлайн-проект, проте постійно відкладав через страх перед складністю створення сайту. Зрештою, почав шукати інформацію, як зробити все максимально просто, і натрапив на сайт web-vizitka.com.ua, де детально описано особливості такого формату як односторінковий сайт.
Що мені дуже сподобалося — матеріал подано без зайвого ускладнення, все чітко: що таке лендінг, як визначити цільову аудиторію, які секції обов'язково потрібно включити. Багато нюансів, про які я навіть не думав, стали очевидними завдяки прикладам і поясненням на сайті. Наприклад, я дізнався, чому важливо спочатку розробити логічний сценарій для проходження сторінки, як правильно працювати з текстами, щоб вони заохочували до дії, а не просто інформували. Завдяки цим знанням я зміг сформулювати власне бачення того, яким має бути мій ]]>односторінковий сайт]]>. Я вперше відчув упевненість у своїх діях і навіть спробував самостійно зібрати невеличкий прототип через конструктор. Вдячний авторам сайту за зрозумілий і дійсно корисний контент! |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 24th July 2025 - 00:17 |