![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для свободного общения между посетителями форума по деловым вопросам, не касающимся основной тематики форума.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Флудить и оффтопить.
2. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
3. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 41 Регистрация: 20.02.2024 Из: Кроп Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 5 ![]() |
Підкажіть, хто розбирається: яку рідину для пода краще обрати новачкові? Не хочу одразу брати щось "важке" чи надто міцне, бо тільки починаю користуватись. Бажано, щоб була хороша якість і помірна ціна. Буду вдячний за поради!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 38 Регистрация: 20.02.2024 Из: Кроп Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
Привіт! Твоє бажання почати обережно і правильно — це реально круто. Коли я починав користуватись подом, теж довго вивчав це питання. Дуже важливо обирати не тільки смачну, а й правильно збалансовану рідину з адекватним вмістом нікотину. Особисто я замовляю в Tabaker — там можна знайти рідина для под із різними варіантами міцності, що чудово підходять новачкам. Щоб не помилитись у виборі, замовляв через їхній сайт ]]>https://tabaker.com.ua/uk/ridina-dlya-pod-sistem/c-443.html]]>, де все чітко вказано: склад, смак, рекомендації для використання. Можу порадити почати з рідини з 20-30 мг нікотину на сілевій основі, щоб м'яко увійти у процес. І важливо — звертай увагу на виробника, адже перевірені бренди гарантують відсутність шкідливих домішок. Вдалого старту!
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 30th April 2025 - 09:46 |