Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для свободного общения между посетителями форума по деловым вопросам, не касающимся основной тематики форума.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Флудить и оффтопить.
2. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
3. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Перевірені ресторани у Дніпрі
Азия
сообщение May 1 2025, 13:44
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Підкажіть, будь ласка, де можна в Дніпрі добре провести час? Хочеться смачно поїсти, і зробити фотографії для Інстаграм? А то з подружкою думаємо куди б сходити... Давно не бували в ресторанах, ще з часів ковіда, так що зовсім не знаємо які зараз гарні заклади, а які краще обходити стороною. Ось тут я прочитала про те, що гарні відгуки про ресторан Savor ]]>https://g.co/kgs/LFKSoGp]]> – можливо сюди вирушити? І фотографії мені дуже подобаються – вони готують середземноморську кухню, що викликає в мені підвищене захоплення та страви досить вишукано сформовані. А що Ви можете про це місце сказати? Або може бути у Вас теж є прикметні пристойні місця для комфортного відпочинку?
Go to the top of the page
Вставить ник Азия в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic