![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 366 Регистрация: 26.09.2020 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-3 Имя: Евгений ![]() |
Привіт, друзі! Хтось тут дивився нові Мазди? Цікавить, як вони себе показують на наших дорогах: витривалість підвіски, економність двигуна і взагалі, чи варто брати як сімейне авто? Дуже хочу щось сучасне і з гарним дизайном, але щоб ще й надійно служило роками.
Сообщение отредактировал Erratum - Jan 1 2025, 23:42 |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 358 Регистрация: 12.06.2022 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 Имя: Саша ![]() |
Мазда — це реально класний варіант. Рекомендую тобі подивитись нові Mazda з салонів ]]>https://autocentr.ria.com/mazda/]]> на сайті автоцентру AUTO.RIA, там повно пропозицій від офіційних дилерів. Можеш одразу глянути комплектації, ціни й навіть акційні варіанти. По факту, Мазди відомі тим, що поєднують стильний дизайн із надійною технікою. Наприклад, Mazda 3 — топ для міста: маневрена, економна й дуже зручна в керуванні. А якщо хочеш щось більше, є Mazda CX-5 — ідеальний кросовер для будь-яких умов. До речі, всі нові авто йдуть з гарантією, а сам процес покупки через AUTO.RIA дуже зручний. Можна навіть забронювати машину, щоб не втратити свій варіант.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 180 Регистрация: 07.07.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
А ще які круті авто можна розглянути?
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 206 Регистрация: 03.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Взагалі, є багато авто брендів вартих уваги. Особисто я хочу купити Ford Puma — можна тут ]]>https://www.winnerauto.ua/cars/ford/new-puma/]]> обрати і знайти різні варіанти з урахуванням характеристик та бюджету. Цей автомобіль поєднує стильний дизайн, комфорт і сучасні технології, тому мені здається, що це чудовий вибір для повсякденних поїздок.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 232 Регистрация: 24.02.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
А це дійсно крутий автомобіль. Але ще можна розглянути варіанти.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 224 Регистрация: 11.01.2024 Из: Kiev Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
А я дивлюсь таку машину ]]>https://cityplaza.toyota.ua/car/prado]]> Toyota Prado — просто неймовірний автомобіль. Просторий салон, потужний двигун і стильний дизайн. Ідеальний вибір для тих, хто любить подорожувати по складних маршрутах та цінує комфорт на будь-якій дорозі. Його можливості просто вражають, а офіційний представник пропонує шикарні умови для придбання.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 66 Регистрация: 06.10.2024 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 323 ![]() |
Я так смотрю, что качество у Мазд очень сильно испортилось в последнее время и по этому думаю попробовать пересесть на Субару, ведь эти автомобили в любом случае считаются более надежными. Хочу вообще ]]>Купить subaru outback Черкаси]]>, говорят что это очень качественная модель, которая и для женщин подходит, так что если все будет хорошо и согласно плану - то в этом году наверное уже и сделаю себе такую рокировку)
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 9th May 2025 - 22:21 |