Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Новини Києва
ЗоркийГлаз
сообщение May 23 2025, 07:11
Сообщение #1

Из: ЗоркийГлаз

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Це дуже таки крута інформація, дякую за такі новини, вони як ніколи актуальні, бо наразі дуже важливо знати події світу криптовалюти, бо саме за нею майбутнє. Можу сказати, що досить таки добре та чітко допомагає з розумінням сьогодення якісний новинний сайт. От мені до прикладу він допомагає знати всі новини про тарифи на холодну воду в Києві ]]>https://kyivtime.co.ua/kholodna-voda/]]> та про інші комунальні тарифи, що на сьогоднішній дуже важливо. Та і загалом, читаючи локальні новини, я можу з впевненістю сказати, що набагато більше дізнаєшся, та стаєш більш об'єктивним у своїх оцінках. І загалом деякі статті для мене відкрили інформаційний простір з іншої сторони. Тому я вважаю, що потрібно читати локальні новини, але також і не забувати про новини глобальні, бо вони також є дуже важливою складовою нашого життя.
Go to the top of the page
Вставить ник ЗоркийГлаз в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic