![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для свободного общения между посетителями форума по деловым вопросам, не касающимся основной тематики форума.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Флудить и оффтопить.
2. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
3. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 156 Регистрация: 07.07.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Тема похудения многим интересна. Нужно очищать огранизм.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 230 Регистрация: 24.02.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Я с вами полностью согласна и вы знаете, лишний вес - это причина многих болезней, поэтому с ним надо бороться. У моей знакомой уже диабет начался. Принимает сейчас Чаванпраш / Chyawanprash ]]>https://ayurveda-portal.com.ua/chavanprash-...dabur-500-gramm]]> - это аюрведическое средство для оздоровления и укрепления организма. Можно и себе тут хорошие средства подобрать.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 118 Регистрация: 19.02.2019 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Мазда В6 ![]() |
Я оце сів на дієту, голодний, злий, а все одно такий же товстий як і був
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 127 Регистрация: 14.11.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Мазда95 ![]() |
Схуднення - це комплексна дія. Тут треба не тільки контролювати те, що ви їсте, а й спортпідлючати. Пити воду достатньо. А ще я вичитав в цій во статті ]]>https://diceramica.com.ua/image/pgs/chay_ul...pohudeniya.html]]> що чай теж може посприяти схудненню. Треба тільки якісний чай обирати та пити його в правильний час. Отже, спробуйте додати до свого процесу схуднення ще якість нюанси у вигляді чаю або вечірніх прогулянок.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 66 Регистрация: 06.10.2024 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 323 ![]() |
Ви обережніше будьте із цими дієтами, тому що далеко не завжди справа закінчується зменшенням ваги. Іноді можна і серйозні захворювання, якщо дієта підібрана неправильно або є занадто жорсткою. Моя сестра в гонитві за вагою отримала синдром роздратованого кишечника, який потім тривалий час лікувала. У Києві ]]>Лікування синдрому роздратованого кишечника]]> успішно в клініці Резонанс проводять, тому якщо у Вас почнуться проблеми - дуже рекомендую переходити на бік хронофітотерапії.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 13 Регистрация: 05.12.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Сходіть в тренажерний зал. Я знаю точно, що можна отримати ]]>сертифікат на подарунок]]> на таку річ як тренування в спортзалі. Повірте мені, оці всі дієти чи там якісь революційні методики вам слабко допоможуть. Краще за все як на мене класичний спорт аніж усілякі там чудо дієти чи щось інше нереалістичне. Тож бажаю вам успіху
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 9th May 2025 - 12:12 |