Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела купли всякой всячины

Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.

Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>

Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.

> Перейшов на електричну щітку і тепер сумніваюсь, це ок чи я щось не так роблю?
rihile
сообщение Jan 9 2026, 17:49
Сообщение #1

Из: Slovyansk

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Так сталося, що я недавно перейшов на електричну зубну щітку, про яку багато читав і чув позитивні відгуки в різних групах, але чомусь у мене виникає багато сумнівів щодо того, чи все роблю правильно. Коли я її використовую, відчуття зовсім інші ніж від звичайної щітки, тож інколи здається що я надто сильно тисну на ясна або очищаю не всю поверхню зубів, бо немає чіткого «руху щіткою» як вручну. Також я бачу, що сама щітка має таймер, різні режими та індикатор заряду, і я не впевнений як саме ними правильно користуватися і чи слід тримати на кожній ділянці зубів по якихось певних секундах так, щоб не нашкодити емалі або яснам, чи краще все робити інтуїтивно й просто рухати щіткою по черзі по всій порожнині рота вільно і без надмірного тиску. Підкажіть, будь ласка, може ви самі стикалися з таким переходом і що саме вам допомогло уникати неприємних відчуттів чи сумнівів при першому використанні електричної щітки, бо мені здається я десь щось не так роблю?
Go to the top of the page
Вставить ник rihile в ответ
+Quote Post

Сообщений в этой теме

Reply to this topicStart new topic