![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 1 Регистрация: 27.09.2011 Из: Lviv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Была Lancia Dedra ![]() |
Доброго дня форумчанам.
Приглянулася оця Мазда. ]]>http://auto.ria.ua/auto_mazda_5631770.html]]> Спокушає ![]() Подобаються мені дизеля за простоту під час експлуатації. Часом не належала комусь із форумчан? Може хтось дивився ту машинку вживу? Може запропонувати свій автомобіль, аналогічний обраному? Хтось може помогти з оглядом на Волині? Що не подобається, або точніше в чому сумніви: 1. Кримська реєстрація - неможливість пробити по арешту чи боргам за власником авто. Де шукати № кузова і № двигуна (раптом трабл є) 2. Якийсь продавець цікавий - каже що не їздить на ній, а отримав її на обмін з доплатою від кримчанина. Шось дивно, що з Криму її аж на Волинь гнали ![]() 3. Стан кузова зі слів продавця - потребують рихтовки обидві сторони. Наявність вм'ятин, ніби її товкли ногами. 4. Такої автівки ще не мав, тому навіть не знаю де і що по кузову дивитись. Пороги, арки - можуть бути вже варені - то я побачу, а от скриті від "швидкого огляду" місця?Наприклад де можна шукати дири і іржу в салоні? Що кажуть про лонжерони? 5. Наскільки дорогі деталі передньої і задньої підвіски? Сайленти, шарові, наконечники рульові, тяги та інш.? Exist уа поможе? Чи витримує ходовка Львівські дороги? 6. Чи є типовою несправністю, яка лікується, порушення розвалу-сходження задніх коліс? 7. Розвал/сходження передніх? 8. Чи є якісь особливості дізельного мотора, що відрізняють його від європейських моделей? Наприклад в Фордах, Мерсах, Фольксах - є вакуумний підсилювач томозів з приводом від окремого насоса, що розташований на генераторі. А тут? Чому питаю, щоб скажімо при огляді (якщо все таки поїду дивитись) на промахати відсутність деяких деталей. (Наприклад купуючи попередню Лянчу я прогледів нетиповий для тої моделі генератор і двигун зі спиляним номером, що в результаті вилилося у значні розходи. З повагою. |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 19th October 2025 - 09:05 |