![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 3: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 46 Регистрация: 08.01.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda3 1,6АТ Имя: Роман ![]() |
Всім привіт.
Виникла цікава проблемка і ситуація зі встановленням повітряного фільтра в двигуні, може хтось стикався з цією ситуацією і підкаже вихід? Старий фільтр вже зносився і вирішив замінити, замовив в магазині і заплатив, доставили через пару днів. В результаті він інший виглядом чим теперішній, підсунули кота в мішку чи я просто не знаю як його нормально поставити. Проблема в тому, що новий фільтр ніби трошки вищий на обводку та й не сильно виглядом похожі, по формі він підходить на місце старого, але закрити його і защолкнути кришку не получається, він трошки вищий на обводку (де в старому є резинка). Щоб довго не розказувати добавлю картинки нового і старого, може в когось виникнуть якісь підказки? Знайомі радять ставити цей фільтр на розігрітий двигун і мол так він може під силою спресуватись, інші кажуть щоб надрізати... от думаю що робити? чи замовляти повністю інший фільтр чи "хімічити" над тим? Що порадите? P.S. з резинкою старий, суцільний новий який хочу поставити.
Прикрепленные файлы
![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 7,132 Регистрация: 04.01.2011 Из: ua Спасибо сказали: 626 раз(а) Авто: mps 6 Имя: Miha ![]() |
а ето случайно не фильтр салона....
-------------------- Тяжелее жить становится всё легче и легче… |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 46 Регистрация: 08.01.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda3 1,6АТ Имя: Роман ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 3,365 Регистрация: 29.03.2010 Из: Днепропетровск Спасибо сказали: 628 раз(а) Авто: Mazda 323 BG 1.6i 1991 (1998-2012) ![]() |
.... Знайомі радять ставити цей фільтр на розігрітий двигун і мол так він може під силою спресуватись, інші кажуть щоб надрізати... от думаю що робити? чи замовляти повністю інший фільтр чи "хімічити" над тим? Що порадите?... Мабуть краще всеж придбати потрiбний фiльтр. Цiна повiтряного фiльтра досить не значна. Щоб "хiмiя" не вилiзла боком у виглядi непредбаченних витрат на промивку ДЗ або ремонт двигуна (якщо повiтря якимсь чином буде попадати в двигун поза фiльтром). -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Мабуть краще всеж придбати потрiбний фiльтр. Цiна повiтряного фiльтра досить не значна. Щоб "хiмiя" не вилiзла боком у виглядi непредбаченних витрат на промивку ДЗ або ремонт двигуна (якщо повiтря якимсь чином буде попадати в двигун поза фiльтром). дякую за пораду, візьму до уваги! |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,248 Регистрация: 01.06.2009 Из: Киев Спасибо сказали: 75 раз(а) Авто: Mazda 3 Имя: Виталий ![]() |
если номер фильтра на картинке правильный, то это воздушный фильтр как я понял для 626 мазды
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,960 Регистрация: 19.04.2008 Из: Ровно-Киев Спасибо сказали: 121 раз(а) Авто: mazda 3 ![]() |
Цитата если номер фильтра на картинке правильный, то это воздушный фильтр как я понял для 626 мазды +500 цей фільтр точно не для мазки, а для 626 і ма6ки вертай в магазин і скажи, що вони мудаки. -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
если номер фильтра на картинке правильный, то это воздушный фильтр как я понял для 626 мазды здається помиляєшся, я замовляв в магазині для трійки та й на сайтах подивився - це для трійки ]]>http://www.autoshop-sklad.ru/products-page...cars-zj0113z40/]]> вродіби в тому відношенню не помилився +500 цей фільтр точно не для мазки, а для 626 і ма6ки вертай в магазин і скажи, що вони мудаки. в такому випадку можу їм подзвонити і спробую вияснити дану ситуацію ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,960 Регистрация: 19.04.2008 Из: Ровно-Киев Спасибо сказали: 121 раз(а) Авто: mazda 3 ![]() |
ось оригінальний номер на 1,6 ZJ01-13-Z40
так і на твоїй ссилці він вказаний, просто мабуть тупо перепутали. -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,248 Регистрация: 01.06.2009 Из: Киев Спасибо сказали: 75 раз(а) Авто: Mazda 3 Имя: Виталий ![]() |
здається помиляєшся, я замовляв в магазині для трійки та й на сайтах подивився - це для трійки ]]>http://www.autoshop-sklad.ru/products-page...cars-zj0113z40/]]> вродіби в тому відношенню не помилився Верно этот фильтр,который на сайте для тройки, а у вашего совсем другой номер, ток что возращай в магазин |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Маздаклаббер Сообщений: 2,044 Регистрация: 26.03.2009 Из: Киев Спасибо сказали: 244 раз(а) Авто: Mazda 6 2.0 АТ (2007) Имя: Серж ![]() |
Лучше покупать оригинальные расходники если нет уверенности подкреплённой практикой в других производителях. Такое бывает...я-бы обменял при возможности на другой
-------------------- ]]>моя Mazda]]>
Внимание! Модерирование моих сообщений ведёт к половому бессилию, венерическим заболеваниям, венцу безбрачия и диарее! © ]]> ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
дзвонив в магазин, сказали щоб підїзджав вечером і в усьому розберуться.... шось дуже запутано получається
![]() P.S. всетаки краще брати все офіційне і робити на офіційному сервісі, а економія в 100-300 грн закінчується такими заплутаними ситуаціями і згаяним часом |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Маздаклаббер Сообщений: 2,044 Регистрация: 26.03.2009 Из: Киев Спасибо сказали: 244 раз(а) Авто: Mazda 6 2.0 АТ (2007) Имя: Серж ![]() |
Ну на сервис для замены воздушного фильтра может и не стоит ехать - процедура элементарная, а вот по поводу расходников - уже давно убедился - не уверен в точности что именно такой неоригинал станет - лучше брать оригинал и спокойно спать)
-------------------- ]]>моя Mazda]]>
Внимание! Модерирование моих сообщений ведёт к половому бессилию, венерическим заболеваниям, венцу безбрачия и диарее! © ]]> ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Ну на сервис для замены воздушного фильтра может и не стоит ехать - процедура элементарная, а вот по поводу расходников - уже давно убедился - не уверен в точности что именно такой неоригинал станет - лучше брать оригинал и спокойно спать) ти правий: встановити цей фільтр не проблематично ( 4 защолки і витянути, вставити новий і назад); а от відносно запчастин дійсно краще брати на оригінальному сервісі |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 4,405 Регистрация: 03.10.2010 Из: Киев Проспект Науки Спасибо сказали: 138 раз(а) Авто: Mazda 6 2.0 автомат 2005 Имя: Александр ![]() |
покупай через екзист.ua,там и подбирать не нужно-нажимаешь запчасти для ТО,потом выбираешь свою машину и система тебе дает кросс на аналоги заменители если не хочешь переплачивать за оригинал.
![]() ![]() -------------------- Ветер жизни иногда свиреп…
В целом жизнь, однако, хороша… И не страшно, когда черный хлеб, Страшно, когда черная душа… |
![]() |
|
![]()
|
|
Цитата а от відносно запчастин дійсно краще брати на оригінальному сервісі я б поправив, не на оригінальному сервісі а оригінальні, ну а брати можна в Цитата покупай через екзист.ua,там и подбирать не нужно-нажимаешь запчасти для ТО,потом выбираешь свою машину и система тебе дает кросс на аналоги заменители если не хочешь переплачивать за оригинал. я хоч давним давно з ексістом працюю, але і вони косячать дай дороги. теж замовив фільтр повітря. В коробці лежав зовсім не той, на всі претензії - "мы вам отослали то что вы заказали, а что лежит в коробке никто не смотрит" -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 4,429 Регистрация: 05.02.2010 Из: Донецк и обл. Спасибо сказали: 543 раз(а) Авто: Mazda 323 BG Имя: Ромчег ![]() |
romasik13, а на фото слева явно не тот, что стоял у тебя - в смысле не б/у ж? А то смысла такой как на фото менять не вижу
![]() -------------------- ![]() mazdas are beast cars and they will last a long time if u take care of or not i seen sum wit alot of miles like 300,000 (с) mazdakid93 «Второе место — первое среди неудачников.» — Ayrton Senna |
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 4,405 Регистрация: 03.10.2010 Из: Киев Проспект Науки Спасибо сказали: 138 раз(а) Авто: Mazda 6 2.0 автомат 2005 Имя: Александр ![]() |
я хоч давним давно з ексістом працюю, але і вони косячать дай дороги. теж замовив фільтр повітря. В коробці лежав зовсім не той, на всі претензії - "мы вам отослали то что вы заказали, а что лежит в коробке никто не смотрит" я сам еду и у них в офисе забираю,проверяю,если че верну....чек с артикулом есть,если не то приехало это ихние проблемы! -------------------- Ветер жизни иногда свиреп…
В целом жизнь, однако, хороша… И не страшно, когда черный хлеб, Страшно, когда черная душа… |
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 27th September 2025 - 13:28 |