Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.

> Маздовка + добра справа, або потрібна допомога !!!
Андрій_Бо
сообщение Aug 6 2013, 16:55
Сообщение #1

Из: Львів

Спасибо сказали: 99 раз(а)

Напевне всі чули про всеукраїнський збір коштів для сина одноклубника Сашка Жарова
хто не чув то от ссилка ]]>http://www.mazdaclub.ua/forum/index.php?sh...p;#entry1422140]]> та тема вже місяць світиться синім в топ-новинах (чуть вище подивіться↑)

Є ідея, в мене залишилося пару плакатів які я не встиг розклеїти (клеїти де-попало - НЕ ХОЧУ) по Львову потрібна допомога по їз розклейці .
Але .........
клеїти не на стовпи - щоб їх потім двірники зірвати, а в місцях де вони будуть висіти довго, та люди могли їх бачити та читати (бажано ті що мають фінансову можливість допомолгти). Я клеїв їх в офісних центрах, СТО, тир (супермаркети не дозволили - суки....)

Давайте зустрінемося в четвер 08.08.13р. в 19,30 год. на парковці Мс Дональдса (на Чорновола) (час, дата і місце обговорюється) за одне
буде нам міні-маздовка (давненько ми не зустрічались)
+ я дам Вам плакати для розклеювання (від вас потрібен тільки скотч)
+ якщо буде в когось можливість допомогти Сашкові фінансово я можу зібрати гроші та всі разом їх перерахувати (я робив це вже 2 рази)
+ дам контакти фірми яка робила мені наклейку на заднє скло де ви зможете замовити собі таку ж, наклеїти на авто і долучитися до доброї справи (бюджет = мені зробили задурно, але якщо піде масово, то я не думаю що візьмуть не багато - в районі 35-45 грн. на матеріали. Уявіть скільки користі від даної наклейки буде дитині)
+ хто погодиться обклеїти своє авто я дам копії всіх документів Сашка (щоб ніхто не задавав дурних запитань)

Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Aug 6 2013, 16:59
Эскизы прикрепленных изображений
Прикрепленное изображение
Прикрепленное изображение

--------------------
АПРАВДУГОВОРЯТЧТОЕСЛИМАЛОЗАНИМАТСЯСЕКСОМ
ТООЧЕНЬМЕДЛЕННОЧИТАЕШЪ?

]]>]]>

]]>]]>

Спасибо сказали:
Go to the top of the page
Вставить ник Андрій_Бо в ответ