![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 6: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 5 Регистрация: 04.01.2011 Из: Lviv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 ![]() |
Мазда 6 рестайл, брав з рук, стоїть акустика SHT (принаймі так пише на твітерах в передніх дверьках). Вот мені цікаво що це за акустика? Хтось стикався з таким?
Попередній хазяїн каже що нічого не міняв все рідне з салона. ПЕС: Доречі звук блін повний ацтой... ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 80 Регистрация: 16.05.2011 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda6 Имя: Виталий Кравченко ![]() |
Мазда 6 рестайл, брав з рук, стоїть акустика SHT (принаймі так пише на твітерах в передніх дверьках). Вот мені цікаво що це за акустика? Хтось стикався з таким? Попередній хазяїн каже що нічого не міняв все рідне з салона. ПЕС: Доречі звук блін повний ацтой... ![]() якого року машина? що гугл каже про SHT? в мене також стояла поганенька акустика, а твітерів взагалі не було. поставили Hertz -- машина заграла набато краще. голова штатна. авто 2006 р.в., 2.0 |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,458 Регистрация: 21.03.2009 Из: Донецкая Спасибо сказали: 410 раз(а) Авто: Mazda 626LX(GC) 2.0i '87 FE 8v ![]() |
Мазда 6 рестайл, брав з рук, стоїть акустика SHT (принаймі так пише на твітерах в передніх дверьках). Вот мені цікаво що це за акустика? скорее всего это - ]]>http://www.saturn-ht.ru/asp/showcatalog]]> -------------------- |
![]() |
|
![]() ![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 378 Регистрация: 12.08.2009 Из: днепропетровск Спасибо сказали: 35 раз(а) Авто: 323F v6 Имя: Евгений ![]() |
SHT - это Prology
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,458 Регистрация: 21.03.2009 Из: Донецкая Спасибо сказали: 410 раз(а) Авто: Mazda 626LX(GC) 2.0i '87 FE 8v ![]() |
SHT - фирма производитель. Она же Saturn High-Tech Group, она же Prology
Сообщение отредактировал vasekman - Jun 14 2011, 14:29 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 5 Регистрация: 04.01.2011 Из: Lviv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 ![]() |
якого року машина? що гугл каже про SHT? в мене також стояла поганенька акустика, а твітерів взагалі не було. поставили Hertz -- машина заграла набато краще. голова штатна. авто 2006 р.в., 2.0 Машинка 2006 2.0 АТ - повний фул того шо продавали на україні. Доречі ![]() ![]() SHT - фирма производитель. Она же Saturn High-Tech Group, она же Prology Так вот тепер постає питання - це круто і мені повезло? чи треба міняти цей бул шіт на шось понормальніше? Доречі наскільки я розумію найбільше нарікань якраз на мафон, а не на акустику. Сообщение отредактировал Romchugan - Jun 14 2011, 14:52 |
![]() |
|
![]()
|
|
Так вот тепер постає питання - це круто і мені повезло? чи треба міняти цей бул шіт на шось понормальніше? Твой вопрос вызывает улыбку)) А если бы там было написано имя крутого бренда, то тебя бы это устроило несмотря на говяное качество звучания? Это же все субъективно. нужно слушать и сравнивать а не отталкиваться от надписи на динамиках -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Твой вопрос вызывает улыбку)) А если бы там было написано имя крутого бренда, то тебя бы это устроило несмотря на говяное качество звучания? Это же все субъективно. нужно слушать и сравнивать а не отталкиваться от надписи на динамиках Ну оскільки мафон галімий то важко визначити наскільки хороша акустика. Тому і цікавить таке питання чи включати нову акустика в список майбутніх покупок. P.S. Я не є фанатом голосної музики, субвуферів ітд. Мені просто хочеться більш-менш якісного звучання. |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 80 Регистрация: 16.05.2011 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda6 Имя: Виталий Кравченко ![]() |
Ну оскільки мафон галімий то важко визначити наскільки хороша акустика. Тому і цікавить таке питання чи включати нову акустика в список майбутніх покупок. P.S. Я не є фанатом голосної музики, субвуферів ітд. Мені просто хочеться більш-менш якісного звучання. мафон хороший -- його міняти не треба... наскільки я розумію, з заводу стоїть Kenwood. якщо стоїть нормальна акустика, якість звуку значно покращується. якщо є бажання, можеш підїхати в Музейний провулок -- послухаєш, як грають мафон і акустика в моєму авто. я мафоном дуже задоволений -- єдиний мінус, не грає МР3 файли і флешку не має куди засунути. я люблю аудіо книжки в машині слухати, коли їздив в Паджеро, писав книЖки на диски і слухав в дорозі... ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
мафон хороший -- його міняти не треба... наскільки я розумію, з заводу стоїть Kenwood. якщо стоїть нормальна акустика, якість звуку значно покращується. якщо є бажання, можеш підїхати в Музейний провулок -- послухаєш, як грають мафон і акустика в моєму авто. я мафоном дуже задоволений -- єдиний мінус, не грає МР3 файли і флешку не має куди засунути. я люблю аудіо книжки в машині слухати, коли їздив в Паджеро, писав книЖки на диски і слухав в дорозі... ![]() Я у Львові, так що навряд вийде зустрітися. Розкажи краже що за акустику ставив, і чи ставив підсилювач, вуфер... А для мп3 я приглянув собі таку штучку: ]]>http://www.xcarlink.com.ua/opis/xcarlink-usb.html]]> |
![]() |
|
![]()
|
|
Я у Львові, так що навряд вийде зустрітися. Розкажи краже що за акустику ставив, і чи ставив підсилювач, вуфер... А для мп3 я приглянув собі таку штучку: ]]>http://www.xcarlink.com.ua/opis/xcarlink-usb.html]]> Ставив динаміки Hertz -- у них є такі, що стають на штатні місця. Які моделі не знаю, давно було. Грають добре, я задоволений. Підсилювач не ставив, вуфер також не ставив. Якщо зробити Fade назад, то баси звучать соковито, звук гармонійний... Одним словом, мені подобається... Чи є альтернатива штучці для мп3? 140 доларів + установка за те, щоб аудіо книжки слухати в машині, багатенько виходить... |
![]() |
|
![]()
|
|
Ставив динаміки Hertz -- у них є такі, що стають на штатні місця. Які моделі не знаю, давно було. Грають добре, я задоволений. Підсилювач не ставив, вуфер також не ставив. Якщо зробити Fade назад, то баси звучать соковито, звук гармонійний... Одним словом, мені подобається... Чи є альтернатива штучці для мп3? 140 доларів + установка за те, щоб аудіо книжки слухати в машині, багатенько виходить... Ну мабуть кращою альтернативою для тебе буде ФМ-трасмітер. Якісь звуку неахті, але й ціна низька. Доречі а яка рідна ширина дирок під акустику в М6? |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,396 Регистрация: 23.06.2007 Из: Киев, Оболонь Спасибо сказали: 194 раз(а) Авто: временно без Masya ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 2 Регистрация: 01.09.2011 Из: Черновцы Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 GG ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 9th May 2025 - 00:15 |