![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
На обговорення пропонується тема : ЧИ ПОТРІБНІ НАМ ВІЗИТКИ ?
Мета створення візиток: 1. можна передавати привіти одноклубникам (типу ФА-ФА) тому що в декого завжди ідеально чиста машина і написати пальцем по склі чи кузові неможливо. А так візитка під двірник і все ОК (на зворотньому боці можна писати свій нік, щоб простіше було знайти хто пофафакав) 2. залучення нових власників Мазд до клубу (чим більше людей тим веселіше) (а то в мене вже флаєри закінчилися) 3. ну і просто для престижу Знаю одну фірмочку де друкують не дорого (номінал від 100 шт.) Макет прикріпляю нижче. Хочу почути Вашу думку на рахунок даної ідеї та й самого макету. Список бажаючих собі зробити візитки викладати в цій темі. Я собі хочу зробити (але друкувати більшу кількість вийде дешевше) Ціни на візитки (чим більше тим дешевше): 100 шт. - 50 грн. 200 шт. - 70 грн. 300 шт. - 80 грн. 400 шт. - 80 грн. 500 шт. - 90 грн. 600 шт. - 120 грн. 700 шт. - 120 грн. 800 шт. - 130 грн. 900 шт. - 130 грн. 1000 шт.- 150 грн. При замовленні більшої кількості можна буде говорити про знижки Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Oct 31 2011, 15:42 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 75 Регистрация: 30.12.2010 Из: львів Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: mazda 626GE vaz2107 Имя: Сергій ![]() |
ідея непогана.хоча мінус що у львові маздаклубівців небагато.проте я собі 100штук візьму-при нагоді ще пороздаю.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 211 Регистрация: 01.05.2008 Из: Львів Спасибо сказали: 8 раз(а) Авто: А.шоха... ![]() |
ідея хороша...перевір правопис в макеті..)
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
ідея хороша...перевір правопис в макеті..) Ой а я так і знав що щось наплутаю. Я собі теж сотню візьму, але треба зібратися більше щоб дешевше виходило Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Nov 1 2011, 08:48 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
ідея непогана.хоча мінус що у львові маздаклубівців небагато.проте я собі 100штук візьму-при нагоді ще пороздаю. так ними можна користуватися не тільки у Львові, майже всі з нас бувають у різних містах України (відрядження, відпустка, просто поїхати до когось в гості) там можна пофафакати одноклубникам. Я частенько в Києві буваю, майже завжди із одноклубниками бачуся, та і клубних машин там багато припаркованих стоїть. От і є шанс "повипєндрюватися" ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 4 Регистрация: 26.10.2011 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 Имя: Віталій ![]() |
Андрій_Бо, Привіт усім!Яв клубі ну давно!Підкажіть де можна дістати АТРИБУТИКУ КЛУБУ!Наперед ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,944 Регистрация: 06.05.2009 Из: Кировоградские мы Спасибо сказали: 175 раз(а) Авто: Mazda 3 Имя: Андрей ![]() |
Андрій_Бо, Привіт усім!Яв клубі ну давно!Підкажіть де можна дістати АТРИБУТИКУ КЛУБУ!Наперед ДЯКУЮ!!!!!!!!!!! ]]>символика ]]> выбирай что душе угодно ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,314 Регистрация: 18.01.2010 Из: Київ Спасибо сказали: 29 раз(а) Авто: Mazda3 2.0 6МТ Имя: Назар ![]() |
Андрій_Бо, Організація масштабних "заходів" а не міроприємств! ато якось слух ріже.
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 75 Регистрация: 30.12.2010 Из: львів Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: mazda 626GE vaz2107 Имя: Сергій ![]() |
Привіт.
Замовляю собі сьогодні візитки, тобі не потрібні (щоб по ціні дешевше виходило) ??? В темі написати не можу - мене забанили, якщо хочеш то перенеси повідомлення в тему. Чекаю на відповідь. мені 100шт -зроби.там на 50грн чи як назбираєш більше то можна і дешевше. |
![]() |
|
![]()
|
|
Привіт. Замовляю собі сьогодні візитки, тобі не потрібні (щоб по ціні дешевше виходило) ??? В темі написати не можу - мене забанили, якщо хочеш то перенеси повідомлення в тему. Чекаю на відповідь. мені 100шт -зроби.там на 50грн чи як назбираєш більше то можна і дешевше. Візитки замовив, сьогодні забираю 200 шт. На маздовці віддам. За-одно і обговоримо їх якість та доцільність іх подальшого виготовлення Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Nov 14 2011, 12:57 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Перші Львівські візитки Маздаклубу вже в мене
Якщо ще комусь потрібні пишіть ще встигну зробити і привезти на маздовку. На всякий пожарний сьогодні ще 200 замовив. Завтра заберу. Якщо комусь будуть потрібні - знайте в мене є. Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Nov 15 2011, 15:53 -------------------- |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 18th October 2025 - 23:39 |