![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda3 MPS: как заменить воздушный фильтр?, либо Mazda 6 MPS: как заменить воздушный фильтр?
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 194 Регистрация: 27.09.2009 Из: Kyiv&Lviv Спасибо сказали: 10 раз(а) Авто: 3MPS ![]() |
Як на мене то десь так
![]() 20-40=3mps 40-60=6mps 60-80=Golf Diesel Перші цири означають вік. Психологічний в першу чергу ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,227 Регистрация: 05.11.2008 Из: Харьков Спасибо сказали: 91 раз(а) Авто: Mazda 3 была :) Имя: Борис ![]() |
Як на мене то десь так ![]() 20-40=3mps 40-60=6mps 60-80=Golf Diesel Перші цири означають вік. Психологічний в першу чергу ![]() Мне еще нет 40-ка, так что 3МПС мой выбор ![]() Turbocharged, как бы тебя на маздовке выцепить чтобы ты прокатил на своей ракете? ![]() ![]() -------------------- пыщ пыщ ололо я водитель НЛО :)
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() ? Группа: Мазда-Гвардия Сообщений: 8,882 Регистрация: 22.06.2007 Из: Киев Спасибо сказали: 613 раз(а) Авто: ZOOM ZOOM, 300+++ hp ;) Имя: Юра ![]() |
Як на мене то десь так ![]() 20-40=3mps 40-60=6mps 60-80=Golf Diesel Перші цири означають вік. Психологічний в першу чергу ![]() Смешно ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 4,023 Регистрация: 21.06.2007 Из: КиЁВ Спасибо сказали: 993 раз(а) Авто: пешеход Имя: Керя ![]() |
Yury, Выглядишь гораздо моложе)))
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 194 Регистрация: 27.09.2009 Из: Kyiv&Lviv Спасибо сказали: 10 раз(а) Авто: 3MPS ![]() |
Yury, Выглядишь гораздо моложе))) на татовій машині їздить ? ![]() Я взагалі писав вище, що про психологічний вік а не про вигляд, вважаю, що для седану чи лімузину в молодості повинні бути причини. P.S. Я ніде не писав що це погано, це на випадок, якщо би хтось шукав негатив в моїх словах. Всім мир-мопс-май. Сообщение отредактировал scirocco - May 14 2012, 17:37 |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() ? Группа: Мазда-Гвардия Сообщений: 8,882 Регистрация: 22.06.2007 Из: Киев Спасибо сказали: 613 раз(а) Авто: ZOOM ZOOM, 300+++ hp ;) Имя: Юра ![]() |
Я взагалі писав вище, що про психологічний вік а не про вигляд, вважаю, що для седану чи лімузину в молодості повинні бути причини. P.S. Я ніде не писав що це погано, це на випадок, якщо би хтось шукав негатив в моїх словах. Всім мир-мопс-май. Отакої... Тобто мій психологічний вік +10 до фізичного? Як з цим жити ![]() Ні! Насправді все ще гірше!!! Адже свій перший седан я придбав в 22!!! І після цього в мене був лише один "хетч" ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Аррриец Группа: Мазда-Гвардия Сообщений: 5,132 Регистрация: 30.08.2007 Из: Киев, Оболонисче Спасибо сказали: 223 раз(а) Авто: Mazda6 MPS, Mazda6 2.0 AT ![]() |
Юра, у тебя есть джип! Еще и Лексус. В общем все совсем печально
![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Отакої... Тобто мій психологічний вік +10 до фізичного? Як з цим жити ![]() Ні! Насправді все ще гірше!!! Адже свій перший седан я придбав в 22!!! І після цього в мене був лише один "хетч" ![]() ![]() ![]() Та нормально з цим жити, я сам себе звинувачую у моральній старості, особливо коли бачу старикашок в шортах на купешках, хотхетчах чи спорткарах, наприклад, на дорогах Швейцарії ![]() Цитата Юра, у тебя есть джип! Еще и Лексус. В общем все совсем печально smile.gif)))) У мене теж є джип, категорія ТР-3. Але тут тема не про це а про вибір основного авто молодої людини, сорі, якщо неправильно зрозумів. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() хронический оптимист Группа: MAZDAвод Сообщений: 5,210 Регистрация: 29.06.2007 Из: Мать городов ваших Спасибо сказали: 529 раз(а) Авто: Red 3MPS 300++ л.с. Имя: Игорь ![]() |
Мне бы ваши заботы. Блин, мне бы, чтоб физический соотвествовал психологическому.
![]() Отакої... Тобто мій психологічний вік +10 до фізичного? Як з цим жити ![]() Ні! Насправді все ще гірше!!! Адже свій перший седан я придбав в 22!!! І після цього в мене був лише один "хетч" ![]() ![]() ![]() Просто умный не по годам ![]() -------------------- Вера в человека у меня есть. Уверенности нет
|
![]() |
|
![]()
|
|
voyager,
Зато в моей 6ке драйва больше, чем в любой украинской 3шке ![]() ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 12th August 2025 - 10:26 |