Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Яка компанія має найкращу репутацію для перевезення пацієнтів з обмеженими можливостями?
Daniill
сообщение Jul 29 2025, 19:54
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Доброго дня, розкажіть, чи є компанії, які займаються перевезенням лежачих хворих за кордон? Як обрати надійного перевізника? Може хтось мав досвід з такими перевезеннями, буду вдячний за допомогу?
Go to the top of the page
Вставить ник Daniill в ответ
+Quote Post
Hallo
сообщение Jul 29 2025, 19:55
Сообщение #2

Из: kiev

Перевезення лежачих хворих за кордон — це вже зовсім інший рівень послуг. Тут важливо враховувати не тільки наявність ліцензій, а й досвід роботи з міжнародними перевезеннями. Особисто я звертався до компанії, яка спеціалізується на таких перевезеннях і має хорошу репутацію. Перевезення проходило без проблем, але потрібно було добре підготувати всі документи.
Вставить ник Hallo в ответ
+Quote Post
Daniill
сообщение Jul 29 2025, 19:55
Сообщение #3

Из: Киев

Я знайшов компанію, яка займається міжнародними перевезеннями. Зазначу, що важливо поцікавитись, чи мають вони всі необхідні дозвільні документи для перевезення за кордон. Вони також допомогли нам з усіма необхідними медичними документами для нашого родича.
Вставить ник Daniill в ответ
+Quote Post
Hallo
сообщение Jul 29 2025, 19:56
Сообщение #4

Из: kiev

Цитата(Daniill @ Jul 29 2025, 20:55 ) *
Я знайшов компанію, яка займається міжнародними перевезеннями. Зазначу, що важливо поцікавитись, чи мають вони всі необхідні дозвільні документи для перевезення за кордон. Вони також допомогли нам з усіма необхідними медичними документами для нашого родича.

Привіт! Якщо ви шукаєте компанію для перевезення лежачих хворих за кордон, я вам можу порекомендувати звернутися в компанію Transfer-MED, яка має досвід у перевезенні важкохворих за межі України. Я користувався їхніми послугами для перевезення близької людини до Європи ]]>https://transfer-med.com/]]> і був дуже задоволений.
Вони займаються не тільки організацією поїздки, а й забезпечують медичний супровід під час подорожі, що для мене було дуже важливо. Перед тим, як обрати перевізника, зверніть увагу на їхні відгуки та досвід роботи, це допоможе уникнути неприємностей.
Вставить ник Hallo в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic