![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda СХ-7: как заменить воздушный фильтр?
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 165 Регистрация: 30.09.2007 Из: Kyiv Спасибо сказали: 4 раз(а) Авто: Mazda CX-9, Audi A5 ![]() |
Сьомий рік машині, живе на вулиці, їздить мало (55 тис. за 6 років). Диски штатні 20" потрібно реанімувати або викидати, гуму (котрій теж вже 6 років) теж міняти.
Питання: 1) є сенс диски реанімувати чи краще перейти на R18 (машина практично тільки взимку використовується)? 2) якщо на R18, то які параметр (розмір, що там ще буває) дисків слід дивитись? 3) якщо міняти, старі 20" диски на щось годяться (відновити і продати, наприклад) чи простіше викинути? -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,960 Регистрация: 19.04.2008 Из: Ровно-Киев Спасибо сказали: 121 раз(а) Авто: mazda 3 ![]() |
а що з дисками? вони пошкоджені?
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 165 Регистрация: 30.09.2007 Из: Kyiv Спасибо сказали: 4 раз(а) Авто: Mazda CX-9, Audi A5 ![]() |
а що з дисками? вони пошкоджені? З часом деформувалися, перефарбувати точно потрібно, можливо, ще щось. 6 років по зимових ямах в Києві стрибає. Тобто вони в принципі живі після реставрації, але оскільки гуму вже слід міняти, то я в роздумі -- 18-ті диски і для зими краще трохи, і машина м'якше, кажуть, йде. -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,960 Регистрация: 19.04.2008 Из: Ровно-Киев Спасибо сказали: 121 раз(а) Авто: mazda 3 ![]() |
якщо перевага віддається плавності ходу, а не керованості, тоді 18" буде краще. мій знайомий теж купив на сх-9 на зиму 18-ті диски з резиною 255/55R18, але тільки тому, що я продав йому нову хакку ер по 1000грн за колесо.
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,544 Регистрация: 12.10.2007 Из: киев Спасибо сказали: 134 раз(а) Авто: infiniti fx-37 infiniti M-37x ![]() |
Я зимой ездил на 255/60/18 параметров дисков не скажу.
У меня есть хороший комплектик как раз тебе подойдет. ]]>http://www.mazdaclub.ua/forum/index.php?showtopic=82728]]> Но он еще неделю как забронирован. Если до 2 ноября не заберут то добро пожаловать -------------------- Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
Я зимой ездил на 255/60/18 параметров дисков не скажу. У меня есть хороший комплектик как раз тебе подойдет. ]]>http://www.mazdaclub.ua/forum/index.php?showtopic=82728]]> Но он еще неделю как забронирован. Если до 2 ноября не заберут то добро пожаловать Якщо не заберуть, то я в черзі. -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 59 Регистрация: 19.07.2011 Из: Донецк Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-7 Имя: Алексей ![]() |
якщо перевага віддається плавності ходу, а не керованості, тоді 18" буде краще. мій знайомий теж купив на сх-9 на зиму 18-ті диски з резиною 255/55R18, але тільки тому, що я продав йому нову хакку ер по 1000грн за колесо. А не маловаты для cx 9 колеса 255/55/r18? Это же размер cx 7 |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 13th June 2025 - 08:52 |