![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Все темы должны содержать в себе название автомобиля!
Формат запросов по покупке - вольный, но как можно более полное описание желаемой комплектации только приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
В домі скоро появиться ще один Шумахер - жінка пішла вчитися на права.
Свою машину добивати їй не дам. Отже вирішив, неспішно, до весни пошукати машинку невелику та недорогу. Може в когось знайомі, чи знайомі знайомих продають, або якийсь дєд чи бабка в селі продає. Призначення машини - дружині возити дитину в садок + де їй потрібно по справах переїхатися Вимоги до авта: 1. Маленька - щоб легше в повороти вписуватися 2. Дешева - щоб не жалко було рік-два поїздити і здати на металолом. 3. Не дуже вбита - щоб не встидно було паркувати перед воротами 4. Дешева в обслуговуванні (з/ч дешеві і мало "жерла" палава). 5. Щоб не далеко від Львова (Зах.Україна і до Києва не дальше) 6. Щоб можна було їхати на ній без доп.витрат, або з мінімальними до 100 ує 7. Знімати з обліку не бовязково, краще по дорученні Категорії приоритетності: 1. Бюджет до 1 кує (ціна влаштовує в ідеалі) - викидиш Камаза - типу ОКА (приоритет №1 - ціну можна узгоджувати) - Таврія - Запор горбатий (ну це вже зовсім щоб поржати, хоча швидше я б собі таке чудо купив) 2. Бюджет до 2 кує (тут буду ще думати) - "зубило" 2108, 2109 - Хонда Сівік купе (поч. 90х рр.) - маленькі, старенькі, купешки-іномарочки типу Мазда-121, Фіат Уно, Рено кліо, Сеат Ібіза і т.д. 3. Бюджет 2-2,5 кує - думати буду дуже і дуже ретельно - іномарка-пиріжок (щоб і машина була і в господарстві працювала) Багато в кого в селі в гаражах є Таврон або ОКАшка не потрбна (наприклад: дєд помер а бабулька не знає що в тим чудом робити) Знаю,зараз багато хто мене забанить, але мені простіше дати 1-1,5 кує на вбивання, а ніж свою машину щоразу ремонтувати і чергуватися нею. -------------------- |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 22nd June 2025 - 01:09 |