![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 278 Регистрация: 25.01.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Доброго дня, форумчани! Планую їхати Перемишль–Львів пізно ввечері, і трохи хвилююся, бо чув від знайомих, що часто виїзд затримують через очікування пасажирів із потягів або автобусів, які запізнюються. Не хотілося б опинитися в ситуації, коли замість виїзду о 21:00 сидиш на вокзалі до півночі. Мені важливо, щоб компанія дотримувалася часу, а не підлаштовувалася під кожного пасажира. Як ви перевіряєте цей момент перед бронюванням?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 275 Регистрация: 25.01.2025 Из: kiev Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Я перед кожною поїздкою запитую прямо: “Чи відправляєтеся ви за розкладом, якщо хтось запізниться?”. Якщо чую “ми чекаємо всіх” — беру інший варіант. Одного разу так не перевірив, і ми простояли 1,5 години, чекаючи потяг з Варшави. Добре хоч погода була тепла, бо взимку це було б жахливо.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 278 Регистрация: 25.01.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Я зазвичай підбираю рейс під свій потяг, щоб прибуття і виїзд збігалися з мінімальною паузою. Це зменшує ризик чекати. Ще прошу, щоб за кілька годин до відправлення мені підтвердили час у повідомленні чи дзвінком. Це простий крок, але допомагає уникнути несподіванок.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 275 Регистрация: 25.01.2025 Из: kiev Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Я зазвичай підбираю рейс під свій потяг, щоб прибуття і виїзд збігалися з мінімальною паузою. Це зменшує ризик чекати. Ще прошу, щоб за кілька годин до відправлення мені підтвердили час у повідомленні чи дзвінком. Це простий крок, але допомагає уникнути несподіванок. Був у мене вечірній виїзд з Перемишля, і я теж боявся, що зависну на вокзалі. Звернувся в компанію ArtTaxi домовились на 21:00 — рівно о тій годині ми вже від’їжджали. Раджу заздалегідь питати, чи компанія прив’язує час виїзду до приїзду конкретних потягів, бо вони працюють за графіком, і це реально зручно, коли треба бути вдома в конкретний час. І плюс — водій у них нормальний, не ганяє як скажений, але й не тягне. Доїхали швидко, без лишніх затримок і зупинок “на перекур” кожні 20 хв. Тому я особисто відчував себе і в безпеці, і в комфорті, якщо потрібно швидко дістатися з Перемишля до Львова, рекомендую скористатися трансфером. Надійно, швидко, прямо від вокзалу: ]]>перемишль львів]]> – перевірено на власному досвіді. |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16th August 2025 - 10:33 |