![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
В названии темы должна быть прописана модель машины!
Запросы на покупку запчастей должны содержать как можно более полное описание нужных деталей (описание, желаемое состояние, ценовой диапазон).
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 11 Регистрация: 04.01.2015 Из: Хмельницький Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 323 bf 1987 Имя: Сергій ![]() |
Куплю задню стойку до мазди 323 бф 1987 року. Може в когось завалялася. Не має різниці б.у. чи нова головне щоб працювала. Дзвоніт договоримся 0961353619
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,432 Регистрация: 20.08.2008 Из: чортків Спасибо сказали: 134 раз(а) Авто: Mazda626GD,Mazda 626 GW Имя: Сергій ![]() |
Куплю задню стойку до мазди 323 бф 1987 року. Може в когось завалялася. Не має різниці б.у. чи нова головне щоб працювала. Дзвоніт договоримся 0961353619 в якому смислі працювала,якщо завалялась-то вже міняна,я 2 тижні тому брату поміняв задні стойки на БФ,вони десь валяються,але то вже не стойки. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 11 Регистрация: 04.01.2015 Из: Хмельницький Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 323 bf 1987 Имя: Сергій ![]() |
в якому смислі працювала,якщо завалялась-то вже міняна,я 2 тижні тому брату поміняв задні стойки на БФ,вони десь валяються,але то вже не стойки. Ти ставив нові стойки? по скільки купляв? Просто в машині попередній хазяїн коли вийшла стойка з ладу він доварив жигульовський амортизатор і так їздив. Я купив авто і побачив кулібина цего вже через рік коли вона почала стукати. Тому і питаю може в когось завалялася б.у стойка задня робоча. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,432 Регистрация: 20.08.2008 Из: чортків Спасибо сказали: 134 раз(а) Авто: Mazda626GD,Mazda 626 GW Имя: Сергій ![]() |
Ти ставив нові стойки? по скільки купляв? Просто в машині попередній хазяїн коли вийшла стойка з ладу він доварив жигульовський амортизатор і так їздив. Я купив авто і побачив кулібина цего вже через рік коли вона почала стукати. Тому і питаю може в когось завалялася б.у стойка задня робоча. то брат купляв,я тільки ставив,десь в районі 1000/шт,уточню. |
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 13th August 2025 - 05:13 |