![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda RХ-7: как заменить воздушный фильтр?
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 508 Регистрация: 08.10.2015 Из: Киев Спасибо сказали: 62 раз(а) Авто: Rx-8 и много других. ![]() |
Настав час, і діло пішло.
Пацієнт: Рикса 4 року, НР, механіка 6 ступка. Тюнінги-шмунінги типа кільцевої підввіски, маслопомийок, вихлопа шо голова пролазить і фільтру нульового. Керамічне зчеплення. Машина для активного гону. Диагноз. Нема компрессії. Хоча ще тягне непогано, але було вирішено зробіти красу на протязі зими і підготуватися до сезону 16 року. Етап перший. Витягнути двигун, зробити розтин, взяти пляшку віскаря і обдумати шо з ним робити.
Прикрепленные файлы
Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,472 Регистрация: 01.05.2009 Из: Одесса Спасибо сказали: 194 раз(а) Авто: Mazda RX-8, ML350 Имя: Андрей ![]() |
это типа отчет будет?
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 508 Регистрация: 08.10.2015 Из: Киев Спасибо сказали: 62 раз(а) Авто: Rx-8 и много других. ![]() |
]]>
![]() ![]() ]]> ![]() ![]() ]]> ![]() ![]() ]]> ![]() ![]() Шото тіпа) Вобщем пацієнт скоріше мертвий ніж живий. Мріі відбутися заміною стандартного ремкомплекту розбилися разом з порізаним пальцем об робочу поверхню статора. Вигризло по краю не мало не багато а с півміліметра. Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 669 Регистрация: 22.11.2008 Из: Харьков Спасибо сказали: 19 раз(а) Авто: megane RS ![]() |
Пацієнт: Рикса 4 року, НР, механіка 6 ступка. Тюнінги-шмунінги типа кільцевої підввіски, маслопомийок, вихлопа шо голова пролазить і фільтру нульового. Керамічне зчеплення. Машина для активного гону. Ты где такое взял? ![]() Вообще тема интересная, держи нас в курсе! P.S. А где перебираешь и нэма компресии - это скока?) -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 188 Регистрация: 12.07.2012 Из: Kiev Спасибо сказали: 13 раз(а) Авто: Mazda RX8 ![]() |
Оу, знакомый пациент
![]() После стоковых авто выхлоп очень понравился! Хотя и на СТО сказали MeganeRacing который сдесь не самый лучший вариант. Добавлю фото замеров.
Прикрепленные файлы
![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Компрессія дійсно нижче норми, але по всіх секціях майже рівна. Плани перебирати на зиму були заплановані. Якось в казочки що можна взяти машину з живим двигуном за гуманні гроші не віриться, бо вона по Європах жива негуманно коштує)). Брали живий кузов. Фарбований бампер і крило. Живу підвіску , та ще й тюнінгів на вартість півмашини)) вихлоп, нульовик, маслопомийка, підвіска, диски. Стан всього, окрім двигуна офігенний.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() ? Группа: Мазда-Гвардия Сообщений: 8,882 Регистрация: 22.06.2007 Из: Киев Спасибо сказали: 613 раз(а) Авто: ZOOM ZOOM, 300+++ hp ;) Имя: Юра ![]() |
Зачем на сток керамика?
![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 188 Регистрация: 12.07.2012 Из: Kiev Спасибо сказали: 13 раз(а) Авто: Mazda RX8 ![]() |
Компрессія дійсно нижче норми, але по всіх секціях майже рівна. Плани перебирати на зиму були заплановані. Якось в казочки що можна взяти машину з живим двигуном за гуманні гроші не віриться, бо вона по Європах жива негуманно коштує)). Брали живий кузов. Фарбований бампер і крило. Живу підвіску , та ще й тюнінгів на вартість півмашини)) вихлоп, нульовик, маслопомийка, підвіска, диски. Стан всього, окрім двигуна офігенний. Да, по сравнению с остальным состояние было очень даже класное. И ехала она отлично, снимал теллеметрию по OBD пока ехали на СТО, тоже все ок. Еще помойму дверка крашеная была, и ошибка по лямбде, из-за выхлопа. Ну теперь очень интересно следить за переборкой, и конечно же удачи ![]() Зачем на сток керамика? ![]() Там помойму было ACT, хотя могу ошибаться. |
![]() |
|
![]()
|
|
Счеплення вкладене в копи)) вже закльопками маховика погризло. Теж під заміну.
Двері всі в рідній красці. Помилка була по згорівшому соленоїду відкриття заслонок в коллекторі) перекинули з соленоїдом на продувку каталізатора(його тут все одно немає) помилка зникла, а заслонки почали працювати і машинка на верхах поїхала значно жвавіше) Сотку брала за 7.2 секунди по обд\гпс логгеру. по лямбді помилок не має) Ще перероблю по людськи каталіззатор, бо німець його просто вирізав не знімаючи з машини. Перед постановкою я встих намотати дві тисячі. Але з холотами почала гірше заводитись, то я від гріха подалі встав на ребілд. |
![]() |
|
![]()
|
|
Панове, а часом хто знає, статори 04 і 08 років взаємозаміняємі? Чув що добавили третю маслофорсунку на середину апексу...
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,472 Регистрация: 01.05.2009 Из: Одесса Спасибо сказали: 194 раз(а) Авто: Mazda RX-8, ML350 Имя: Андрей ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
Дякую. А то ціна на 60 баксів дешевша)) да й начитавсь що третя форсунка рятує апекс від перелому. Думаю чого б і ні?)
|
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 64 Регистрация: 10.09.2015 Из: Херсон Спасибо сказали: 3 раз(а) Авто: Mazda RX-8 Имя: Вадим ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
План робот.
По двигуну. 1. Заміна двох статорів. Кинувся було до наших інженерів ці восстановити - проблема повторити геометрію( Треба надсучасний ЧПУ, де вартість тільки програми буде в ціну автівки з двома двигунами)) 2. Заміна всіх гумок, резинок, пружинок, і прочих дрібничок. сьогодні мають бути результати геометріі і розмірів ексцентрика і втулок. Єслі шо... теж поміняємо. 3. Апекси. Ще міркуємо, або сток мазда, або Ротарі Авіейшн. 4. Свічки Денсо. 5. Зчеплення ще думаємо, шукаємо варіанти. Все інше тюнінги-шмунінги. Викидаємо продувку каталізатора, ставимо подачу чистого масла на апекси. В коробці поміняти пару підшипників і дефектовка. Бо міняли мастило, на пробці трохи стружки є і жалоби на погане включення другої, поки мастило холодне. Підвіску всю на поліуретан. Зима довга)) Ще трошки страшних слайдів)) З цікавого - перед розборкою випробували розкоксовку, потім ще майже тисячу намотав в режимі тапкавпол. Через свічні колодязі оглянули ротори і офігели - нагару було з півміліметра. Скинули коллектор, впускні вікна також були затянуті. ТРошки хімії, півгодини на відкисання, і при заводці в радіусі трьох километрів всі птахи попадали. Все чистеньке. 1
Прикрепленные файлы
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,199 Регистрация: 02.06.2011 Из: Черновцы Спасибо сказали: 194 раз(а) Авто: M3 MPS 2007, M6 2005-07, RX8 ST,HP2004-06 Имя: Сергей ![]() |
Брали живий кузов. Фарбований бампер і крило. Я смотрел эту машину до того как она оказалась в Киеве. Т.е. сразу после ее свежепригнанного в страну вояжа. Не знаю, насколько понятия "живой кузов" идентичны для Киева и провинции, но следует уточнить: эта машина была перекрашена вся полностью целиком, а бампер с крылом то уже после полного перекраса были покрашены. Крыша черная под пленкой - непонятный момент. Даже с перекрасом машины крышу никто старается не трогать, а тут ее заклеили. Но все это мелочи, главное чтоб самому нравилось и геометрия кузова была действительно идеальной, для рыксы больше краски - меньше ржавчины, тока на пользу идет. Мотор на ней был умерший, сдох по приезду в Украину. Был заменен на мотор с донора, который тоже проехал недолго. По моему, топикстартер купил состояние машины "корч". Это нормально, если планы были сразу ставить машину на ремонт и доводить ее до конфетного состояния. Но цена на эту машину была порядка 7000 долларов, для продажи в Киеве. Интересно, сколько автор уплатил за этот экземпляр ??? |
![]() |
|
![]()
|
|
Фіговий був донор)) Мотор збирався гаражними кулібіними, то факт) Збирався з лайна і аби як - то є теж факт) По всьому іншому - не все так сумно як вам хочеться бачити
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 669 Регистрация: 22.11.2008 Из: Харьков Спасибо сказали: 19 раз(а) Авто: megane RS ![]() |
Оу, знакомый пациент ![]() После стоковых авто выхлоп очень понравился! Хотя и на СТО сказали MeganeRacing который сдесь не самый лучший вариант. Добавлю фото замеров. Ну ты качественно к выбору рыксы подходишь ![]() ![]() Цитата По моему, топикстартер купил состояние машины "корч". Это нормально, если планы были сразу ставить машину на ремонт и доводить ее до конфетного состояния. Но цена на эту машину была порядка 7000 долларов, для продажи в Киеве. Интересно, сколько автор уплатил за этот экземпляр ??? Ну я так понял там и винты на ней и выхлоп модный и диски вроде ниче.. Ну и подход главное правильный ![]() ТС, а сколько этот мотор у тебя проехал, были какие-то внешние признаки что мотор готовится на переборку? (я так понял мотор заводился и ехал нормально или не так?) -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
На горячу і холодну мотор заводився за 2 секунди. Динаміка по ОБД\ГПСу -7.2-7.5 секунди. Але була компрессія нижче норми. Я тільки боявся щоб він не застрелився)) за 2000 пробігу почала гірше заводитись на ранковий мороз і трохи виросла витрата пального.
Підвіска модна. Стан ходовки без 5 хвилин ідеал. Диски свіжі, незакоцані. Гальма теж з невеликим пробігом. Машинка бралась під "докататись до зими і на повний ребілд". |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,199 Регистрация: 02.06.2011 Из: Черновцы Спасибо сказали: 194 раз(а) Авто: M3 MPS 2007, M6 2005-07, RX8 ST,HP2004-06 Имя: Сергей ![]() |
По всьому іншому - не все так сумно як вам хочеться бачити ![]() Я хочу бачити цю ласточку "в огнях", живу й бодру-веселу, та сподиваюся що так воно i буде у Ваших руках ![]() Бажаю успiху та все таке ![]() Але треба казати так як воно йе - якщо кузов нефарбований то це одне, а якщо воно не так - це означайе що хтось його взяв та пофарбував зверху до низу. Або Ви купили цю машину за 5500 баксом на той момент , та це була чудова цiна, або Ви так загорiлися купити ласточку ХП, що очi вже ничого не бачили..... |
![]() |
|
![]()
|
|
Якось в казочки що можна взяти машину з живим двигуном за гуманні гроші не віриться, Це не казочки. Але якщо сидiти в Киевi та нiкуди з нього не вилазити - то так, переважно в столицю самi корчи пригоняють. "идеальное состояние" и все такое..... Вот свежий пример сегодняшнего дня - рыкса за 9000 штук баксом, специально для Киева "идеальное состояние" свежепригнана хайпауэр - ]]>https://auto.ria.com/auto_mazda_rx-8_16381985.html]]> за такой ценник в 9куе это должна быть просто суперконфетная ласточка. Но на самом деле там машины ВООБЩЕ НЕТ, т.к. это уже не машина а кусок хлама. Кузов представляет из себя некую скульптуру.......точней - шпаклевку, которую лопатами накидали на остатки жести и потом размазали строительным совочком. Залили все это месиво синей краской и вуаля. Насмотритесь у себя в Киеве на такое, а потом и говорите что "их живых нет"....... На самом деле живые есть, просто надо уметь их выбирать. |
![]() |
|
![]()
|
|
Кузов не фарбований) окрім бампер-крило-капот) і взяв я її за ціною кузова) Але то всьо історії геть інших тем)
Друже, я багато буваю за кордоном і майже всю техніку собі вибирав і пригоняв сам. Рикса в германіі, італіі, австріі не коштує менше 8000 евро якщо вона жива. А ще таможня, дорога, да й заробити всі хочуть. Все що дешевше - або мертве або тхне. Але це знов розмови не цієї теми) |
![]() |
|
![]()
|
|
Кузов не фарбований) окрім бампер-крило-капот) і взяв я її за ціною кузова) Але то всьо історії геть інших тем) Могу поспорить что я прав. Позовите в бокс толкового кузовщика-покрасчика, снимите пластиковые пороги, расклейте крышу - и он вам все покажет пальцем. Кузов весь после перекраса. Но ладно, не будем зацикливаться на этом, будем ждать инфо как делается мотор на рыксе, это главное в теме. Друже,........ Друже, я не буду боле в твоей теме обсуждать что-либо кроме твоего мотора, ОК. Но я считаю, что иметь свое мнение это одно, и это правильно - у тебя есть личное мнение можно с ним соглашаться или нет, можно принимать к сведению и все такое.... Но надо стараться всегда называть вещи своими именами при этом ,, ОК ?? Надеюсь ты меня понимаешь , ОК ?? ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
рыкса за 9000 штук баксом, специально для Киева "идеальное состояние" свежепригнана хайпауэр - ]]>https://auto.ria.com/auto_mazda_rx-8_16381985.html]]> Эту я тоже смотрел, когда ее еще за 7500 отдавали, 2 раза подушки стреляли, двиг на грани застрела ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Эту я тоже смотрел, когда ее еще за 7500 отдавали, 2 раза подушки стреляли, двиг на грани застрела ![]() Однако, странные вы люди, столичныя жители..... ![]() Я посмотрел на этой синей только шуть-шуть кузов, и мне захотелось плакать от жалости ..... Я люблю эти машины, мне жаль когда их так уродуют.... Мне бы не хотелось даже начинать выяснять, что там у нее с двигателем... Там уже не машина вообще, там печаль. Там не то что 7500, там даже 1500 это дорого - на гайки с нее невозможно продать ни единой приличной детали кузова ![]() Разве что дарить. Но покупатель двери, к примеру, начнет топориком сбивать штукатурку и ![]() Расстроится. И вы такое смотрите ???? ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Однако, странные вы люди, столичныя жители..... ![]() Я посмотрел на этой синей только шуть-шуть кузов, и мне захотелось плакать от жалости ..... Я люблю эти машины, мне жаль когда их так уродуют.... Мне бы не хотелось даже начинать выяснять, что там у нее с двигателем... Там уже не машина вообще, там печаль. Там не то что 7500, там даже 1500 это дорого - на гайки с нее невозможно продать ни единой приличной детали кузова ![]() Разве что дарить. Но покупатель двери, к примеру, начнет топориком сбивать штукатурку и ![]() Расстроится. И вы такое смотрите ???? ![]() Любопытность ![]() Всетаки двиг и правда только с переборки. Но уже тек сильно, и компрессия. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() eat, sleep, race Группа: Мазда-Гвардия Сообщений: 19,888 Регистрация: 06.07.2007 Из: Чрева матери) Спасибо сказали: 695 раз(а) Авто: трошкі швидесенька Имя: Бертран ![]() |
Взять тачку с ровным кузовом за мизерное бабло под переборку это идеальный вариант... Далее спокойно ездишь....
-------------------- Небудь дурой, позвони Артуру (С)
|
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
Вимальовується щось.
1. нові статори. 2. Старе все інше - зносу не має. Вся дрібниця на ротори - орігинал мазди. Апекси - ротарі авіейшн. Тепер поговоримо про портінг. Дивлюся на шаблони від маздатрікс. Але є цікавість, може хто бачив порівняння тих чі інших шаблонів? Графіки? Випускний коллектор - малюємо під рівнодовгий самовар. по суті в данному конфігу то єдине вузьме місце) Ну і гавніщща в коллекторі впускному... то є торба. Глушити ЕГР однозначно і вдосконавлювати маслопомийку.
Прикрепленные файлы
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 64 Регистрация: 10.09.2015 Из: Херсон Спасибо сказали: 3 раз(а) Авто: Mazda RX-8 Имя: Вадим ![]() |
1. нові статори. 2. Старе все інше - зносу не має. я так понимаю вы все заказывали отельно где-то на разборке? напишите пожалуйста цену ремкомплекта прокладок апексов и т д и цену статора, где можно купить и все такое. сюда или в личку, спасибо ![]() продолжайте постить проделанную работу ) |
![]() |
|
![]()
|
|
Тільки нові деталі безпосередньо з японії. Апекси РА окремо. Портінг плейт від маздатріксу. Інфо буде як човники припливуть і залізо привезуть.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 2 Регистрация: 12.11.2015 Из: Минск Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Kia Имя: Арсений ![]() |
вот это крутяк)
|
![]() |
|
![]()
|
|
Отак заходиш на СТО, а там сльот риксоводів з блекджеком...)))
Прикрепленные файлы
|
![]() |
|
![]()
|
|
Вже маємо певні цифри ремонту)
В запчастини вкладено 3500. 52 найменування запчастин. 34 кілограми ваги. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 316 Регистрация: 11.11.2015 Из: Полтава Спасибо сказали: 14 раз(а) Авто: Mazda RX 8 Имя: Игорь ![]() |
Понравилась фраза...
а там сльот риксоводів з блекджеком...))) Главное с юмором подходить)))) |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 29 Регистрация: 23.04.2015 Из: львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda rx 8 ![]() |
Вже маємо певні цифри ремонту) В запчастини вкладено 3500. 52 найменування запчастин. 34 кілограми ваги. можна більш детальніше з цінами. де цей сервіс находиться? варто зі львова гнати машину, щоб подивились до мотора, якщо треба пербрати , скільки коштує переборка?) |
![]() |
|
![]()
|
|
Знаходиться в Києві. По запчастинам ціни будуть ясні як все поприходить. Бо не знаю ще скільки за доставку зарядять.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Що, зачекалися?
![]() MAZDA N3H110B10C 2 NGK RE9BT 2 NGK RE8CL 2 MAZDA N3H110315 1 MAZDA N3A211B11 2 MAZDA N3Z111S10 4 MAZDA N3Z411C10D 12 MAZDA N3H311C04 6 FORD 995622200 1 MAZDA 101111361 4 MAZDA 995622200 4 MAZDA N32610B71A 4 MAZDA N32610B72 4 MAZDA N3A110507 1 MAZDA N3A110B73 8 MAZDA N3A211B11 2 MAZDA N3H110315 1 MAZDA N3H110508 1 MAZDA N3H111C20E 6 MAZDA N3H111C24B 12 MAZDA N3H111C2XE 6 MAZDA N3H111C51 4 MAZDA N3H111C55A 4 MAZDA N3H114631B 4 MAZDA N3H311C04 6 MAZDA N3H311C06 6 MAZDA N3H311C35 2 MAZDA N3H311C37 4 MAZDA N3H311C47 4 Це списочок того, що було замовлено. НЕПОВНИЙ. )) |
![]() |
|
![]()
|
|
Красаучик! А цены, цены ж где?
![]() Кстати есть в Харькове комплект свечей ngk, мож кому надо в лс. -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Ціна складається з Ціна+ Доставка. Доставка буде порахована як все збереться до купи. Викладу)
|
![]() |
|
![]() ![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
Свечи сознательно семерочные взял?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Так. Машина для треку. Враховуючи проблеми ренесіса з перегрівом буде прийнято комплекс запобіжних мір.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Вітаннячка.
Як тяжко і довго тече час, коли чекаєш запчастин))) А тим часом є потреба в балансирі під маховик. Я так розумію то автоматний. Мо є в кого занедорого? ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Вітаннячка. если уж собираешься ставить легкий маховик с автоматным балансиром, то желательно и передний балансир ставить от автоматной Як тяжко і довго тече час, коли чекаєш запчастин))) А тим часом є потреба в балансирі під маховик. Я так розумію то автоматний. Мо є в кого занедорого? ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
А ті шо не ебеях продають вже тіпа нормальні? не автоматні? Бо з виду воно таке як автоматне)
|
![]() |
|
![]()
|
|
Да, тоже интересно. Думал при замене сцепления и маховик облегченный поставить: ACS PERFORMANCE 11 LBS SPORT-FLYWHEEL
|
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
Прийшла сама очікувана запчастина апекси від РА.
Почали підготовку до зборки... і раптово з'ясували що була відмова від японців по пружинкам сайдсилів і забули перезамовити. Знов чекаємо два тижні (((
Прикрепленные файлы
|
![]() |
|
![]()
|
|
Діло було ввечері, робити було нічого.
НА залишках старого двигуна проробляли варіації тюнінгів-шмунінгів. Поглузували з маслофорсунок. Теперь вони розбірні з можливістю файної ручної чистки.
Прикрепленные файлы
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() eat, sleep, race Группа: Мазда-Гвардия Сообщений: 19,888 Регистрация: 06.07.2007 Из: Чрева матери) Спасибо сказали: 695 раз(а) Авто: трошкі швидесенька Имя: Бертран ![]() |
Діло було ввечері, робити було нічого. НА залишках старого двигуна проробляли варіації тюнінгів-шмунінгів. Поглузували з маслофорсунок. Теперь вони розбірні з можливістю файної ручної чистки. а чо так труки русяцца)))))))))))) -------------------- Небудь дурой, позвони Артуру (С)
|
![]() |
|
![]()
|
|
то фотік труситься))
|
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 1 Регистрация: 09.04.2016 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda RX7 FC ![]() |
Здравствуйте! - А продолжение отчёта будет???
|
![]() |
|
![]()
|
|
Звичайно. ) ЗАчекайте пару днів. Матеріал весь є, машинку як раз дозбирують) Япошки 4 рази плутались в замовленні і присилали не ті запчастини))
|
![]() |
|
![]()
|
|
1
2 ]]>https://goo.gl/photos/2KC8KSBeLq6Yj2co7]]> ]]>https://goo.gl/photos/H7nN8BqGAshUQ4px6]]> ]]>https://goo.gl/photos/xwjg7w9zYchbjyVPA]]> ]]>https://goo.gl/photos/7k1mCeXWZBbVU5QJ7]]> ]]>https://goo.gl/photos/vT87HUDEfJ8fnzkT8]]>
Прикрепленные файлы
![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Круть канеш! Молодейсь)
|
![]() |
|
![]()
|
|
John Ripper, пол годаа... пол мать его года ремонтируете уже)))
чо так долго то? бюджета не хватает или чо? Джон твоя тачка? |
![]() |
|
![]()
|
|
Я был у него в боксе, делает свой движок неспеша с серьезным подходом к мелочам.
Все только новое должно быть по запчастям.... Я бы так не смог. Пол мать его года мля......... Купил бы в Польше живой мотор который стоит на машине, с малым пробегом и компрессией. Поставил бы газ. Свой старый мотор пустил под дерибан на запчасти. С газом на НР цена мотора вышла бы в 3.000 долларов, за полгода уже бы и газ отбил и накатался до одурения.. Но у каждого свой подход, все люди разные.... Джон хочет иметь НОВЫЙ мотор, б.у. не катит.... Могу пожелать успеха в обкатке!! |
![]() |
|
![]()
|
|
Машинка встала на підйомник десь в 20 числах грудня минулого року.
Перший запуск був 10 квітня. тому чотири місяці. По запчастинам. Кожна деталь вимірялася мікрометром в усіх чуваних і нечуваних місцях. За результатом перевірки на двигуні лишились старими - кривошип - зносу нуль. Ротори - зносу нуль, кришки - максимальний знос 4 сотих, при допуску в 10. Кришок має вистачити на сезон, а далі плани ставити дуже апгрейдені Звичайно бюджет теж брав за гланди. Друга причина такого довгого ремонту - вивчання всіх можливих і неможливих варіантів доводки двигуна. Він ще виступає як експерементальний стенд) Наприклад ми навчилися встанувлювати третю маслофорсунку, як в рестайлі. Навчилися як повністю ліквідувати проблему смерті маслофорсунок при встановленні ГБО. Довели до розуму маслосистему і наш ренесис їздить на мастилі 10-60 ) Дали заділ на встановлення відерця від гарету )) 3071R Вобщєм, далі буде ) |
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
Використовуваємо маслофорсунки для впорскування газу. Таким чином проблема коксування грибків відходить на другий план, бо вони стають взагалі непотрібні)
|
![]() |
|
![]()
|
|
Використовуваємо маслофорсунки для впорскування газу. Таким чином проблема коксування грибків відходить на другий план, бо вони стають взагалі непотрібні) я правильно понимаю, что вы не сверлите коллектор, а газовые форсунки подключаете к воздушным портам маслофорсунок? |
![]() |
|
![]()
|
|
Колектор також засведлюється.
Частина газу під тиском задувається через маслофорси. |
![]() |
|
![]()
|
|
Колектор також засведлюється. а кто отделяет эту часть от общего и в чем смысл этого действа? что в этом случае происходит с расходом масла через форсунки? он ведь очень зависим от давления в воздушном каналеЧастина газу під тиском задувається через маслофорси. |
![]() |
|
![]()
|
|
Правильно поставлене питання вже містить відповідь.
а кто отделяет эту часть от общего и в чем смысл этого действа? - пропускна здатність нам неможна дати менше газу ніж потрібно, і більше ніж можливо. что в этом случае происходит с расходом масла через форсунки? - незмінний. он ведь очень зависим от давления в воздушном канале - питання нумер раз. |
![]() |
|
![]()
|
|
Правильно поставлене питання вже містить відповідь. не о том ответ. вопрос был о другом. вот есть 6 форсунок, есть 6 воздушных портов на маслофорсунках(4 штатных и 2 которые вы ставите в рестайлинговый статор) и еще есть 6 портов засверленных на коллекторе, вот каким образом газ с 6 форсунок распределяется на 12 дырок?а кто отделяет эту часть от общего и в чем смысл этого действа? - пропускна здатність нам неможна дати менше газу ніж потрібно, і більше ніж можливо. что в этом случае происходит с расходом масла через форсунки? - незмінний. он ведь очень зависим от давления в воздушном канале - питання нумер раз. да и про расход масла не очень понятно, он не может оставаться неизменным |
![]() |
|
![]()
|
|
не о том ответ. вопрос был о другом. вот есть 6 форсунок, есть 6 воздушных портов на маслофорсунках(4 штатных и 2 которые вы ставите в рестайлинговый статор) и еще есть 6 портов засверленных на коллекторе, вот каким образом газ с 6 форсунок распределяется на 12 дырок? да и про расход масла не очень понятно, он не может оставаться неизменным Присоединяюсь к вопросу... Насколько я понимаю, при давлении в воздушном канале подача масла минимальна, и наоборот, при закрытом воздушном канале - максимальная подача масла. Выходит обратная карта OMP - чем выше обороты, тем больше топлива лить нужно, и тем больше масла подаеться. В случае поодключения газа к маслофорсункам на максимальной нагрузке двигателя масло не подаеться совсем. Двиг в таком режиме должен умерать за 3-5 тыс. км, не? ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Використовуваємо маслофорсунки для впорскування газу. Таким чином проблема коксування грибків відходить на другий план, бо вони стають взагалі непотрібні) Какие грибки?? какое коксование? Зачем в маслофорсы впрыскивать газ ?? У меня ГБО на НР - 6 форсунок, все они работают когда надо и так как надо, тягу невозможно отличить от тяги на бензине на любых оборотах, я жестко протестировал пробегом на 2.000км работу мотора во всех режимах трасса-город-до отсечки и т.д.. Расход масла у меня в жестком режиме оборотов вышел 800грамм на 1000км, при слабом не напряжном режиме езды скорость в рамках 70-110км.ч. расход масла вышел 200гр на 1000км. Вот нах мне еще впрыскивать через маслофорсы газ ?? что оно даст?? Ведь итак уже все зашибись круче некуда едет мой корч НР, и маслофорсы работают так как завод их поставил. Чего Вы хотите добиться от этого мотора? Вы уже сами на газу на НР едете, или нет? |
![]() |
|
![]()
|
|
Какие грибки?? какое коксование? не, ну люди экспериментируют, изучают, это похвально, просто хочется понять каким образом реализовано и зачем.Зачем в маслофорсы впрыскивать газ ?? У меня ГБО на НР - 6 форсунок, все они работают когда надо и так как надо, тягу невозможно отличить от тяги на бензине на любых оборотах, я жестко протестировал пробегом на 2.000км работу мотора во всех режимах трасса-город-до отсечки и т.д.. Расход масла у меня в жестком режиме оборотов вышел 800грамм на 1000км, при слабом не напряжном режиме езды скорость в рамках 70-110км.ч. расход масла вышел 200гр на 1000км. Вот нах мне еще впрыскивать через маслофорсы газ ?? что оно даст?? Ведь итак уже все зашибись круче некуда едет мой корч НР, и маслофорсы работают так как завод их поставил. Чего Вы хотите добиться от этого мотора? Вы уже сами на газу на НР едете, или нет? |
![]() |
|
![]()
|
|
Какие грибки?? какое коксование? Ну там в маслофорсунках есть клапаны в форме грибков: ![]() Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
John Ripper, так так так, я правильно понял, вы будете турбовать HP? =)
|
![]() |
|
![]()
|
|
не о том ответ. вопрос был о другом. вот есть 6 форсунок, есть 6 воздушных портов на маслофорсунках(4 штатных и 2 которые вы ставите в рестайлинговый статор) и еще есть 6 портов засверленных на коллекторе, вот каким образом газ с 6 форсунок распределяется на 12 дырок? да и про расход масла не очень понятно, он не может оставаться неизменным Перша половина питання - немає жодних проблем розвести газ. Друга - з якого дива йому мінятись? ![]() John Ripper, так так так, я правильно понял, вы будете турбовать HP? =) Не будемо поки бити себе п'ятою в груди, але принципове бажання є, і мотор побудовано з заділом на турбо. А там як складеться. |
![]() |
|
![]()
|
|
Какие грибки?? какое коксование? Зачем в маслофорсы впрыскивать газ ?? У меня ГБО на НР - 6 форсунок, все они работают когда надо и так как надо, тягу невозможно отличить от тяги на бензине на любых оборотах, я жестко протестировал пробегом на 2.000км работу мотора во всех режимах трасса-город-до отсечки и т.д.. Расход масла у меня в жестком режиме оборотов вышел 800грамм на 1000км, при слабом не напряжном режиме езды скорость в рамках 70-110км.ч. расход масла вышел 200гр на 1000км. Вот нах мне еще впрыскивать через маслофорсы газ ?? что оно даст?? Ведь итак уже все зашибись круче некуда едет мой корч НР, и маслофорсы работают так как завод их поставил. Чего Вы хотите добиться от этого мотора? Вы уже сами на газу на НР едете, или нет? Друже, я ОСОБИСТО, налаштовую ГБО которе ставлять мої механіки. Я дуже довго і вперто розбирався з особливостями роботи інжекторів і сумішоутворення на ренезисі. В тому числі робимо і розбірні маслофорси. Тобі показали картинку, слабке місце в них, то грибочки. 1. Вони накопичують кокс біля ніжки і набивають ним ямки на пластиковій частині клапану - перестають тримати. 2. Вони набивають кокс і відриваються по ніжці. по книжкам маслофорсунки тре міняти кожні 40к. Промивка ультразвуком і на стенді вимиває кокс, але недостатьно ефективно. Ми вскривали вбиті маслофорси після промивки которі починали знову тримати вакуум - там все одно був кокс і траплялись пошкодження грибка. Розбірна маслофорсунка дозволяє аккуратно її чистити і слідкувати за її станом. Смерть маслофорсунки = смерть двигуну. Ми розібралися як працює рестайл. Там зовсім інша система і принцип роботи. Комплект насосів та форсунок можна адаптувати на дорестайл, але прайс бентежить. викинувши з маслофорсунки грибок і зробивши підпор газом виключаємо необхідність у слабкомі місці - грибку. Також третя форсунка покращує змащування середини апексу. Як і на рестайлі. Рестайлові двигуни спокійно ходять по 150к через відсутність проблем змащування апекс\статор. |
![]() |
|
![]()
|
|
John Ripper, а если будете то что за турбо кит?
часом ли не вот это? ]]>http://www.greddy.com/products/turbocharge...lter:model:RX8/]]> |
![]() |
|
![]()
|
|
Можна слідкувати за машиной на Драйві.
]]>https://www.drive2.ru/r/mazda/1500639/]]> відео для затравочки. ]]>https://youtu.be/ak-X34Lrz9E]]> |
![]() |
|
![]()
|
|
John Ripper, блин выхлоп не нравится, на драйве прочел, что выхлоп меган рейсинг?
а не знаешь как звучат другие выхлопные? я бы хотел звук еще выше чем есть в стоке, как на моцыках) чтобы прям как Mazda 787b =)) кстати огнём начало "дышать" после установки именно выхлопа?) Сообщение отредактировал Razin - May 16 2016, 17:05 |
![]() |
|
![]()
|
|
Воно і так реве шо піпець. Тре чути наживо. НА запису звук дійсно лажа.
ДРакон саме через повний вихлоп з діркою шо голова влазить. |
![]() |
|
![]()
|
|
John Ripper, я хочу вот точно такой же выхлоп не знаешь что за бренд это?
]]>https://www.instagram.com/p/BA7xQuIqWAG/?ta...rkishdriftworks]]> ]]>https://www.instagram.com/p/BCfD_uZqWCP/]]> я думал уже топик создать отдельный по поиску бренда этого выхлопа, турок в инсте не отвечает курва. Сообщение отредактировал Razin - May 20 2016, 16:29 |
![]() |
|
![]()
|
|
Мужики! Я НАШЕЛ ЭТОТ ВЫХЛОП!
]]>https://www.youtube.com/watch?v=mrPGn4X8ezs]]> на 2:15 если мои уши не подводят то это оно и есть! выхлоп HKS! |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 29th July 2025 - 08:59 |