Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 3: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !

Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!

> Mazda 3: Кнопки склопідйомників, не реагує на кнопки з водійського місця.
Kapi
сообщение Jul 21 2011, 17:17
Сообщение #1

Из: Львів

Спасибо сказали: 66 раз(а)

Знімав клему плюсову з акумулятора. Не знаю чи в результаті знімання клеми чи ні, але точно після знімання клеми перестали працювати склопідйомники. Вчора знімав кему, согодні помітив що не працюють. Тобто вони працюють, піднімаються і опускаються. Але з водійського місця, з 4 кнопок, які відповідають за 4 склопідйомники працює лише одна водійська кнопка, на всі решту - не реагує. А якщо жати кнопки з місць переднього і задніх пасажирів - то все працює нормально. Як поправити?
Дякую.
Go to the top of the page
Вставить ник Kapi в ответ
+Quote Post

Start new topic
Ответов (1 - 9)
Ganz
сообщение Jul 21 2011, 17:20
Сообщение #2

eat, sleep, race

Из: Чрева матери)

Спасибо сказали: 695 раз(а)

Цитата(Kapi @ Jul 21 2011, 18:17 ) *
Знімав клему плюсову з акумулятора. Не знаю чи в результаті знімання клеми чи ні, але точно після знімання клеми перестали працювати склопідйомники. Вчора знімав кему, согодні помітив що не працюють. Тобто вони працюють, піднімаються і опускаються. Але з водійського місця, з 4 кнопок, які відповідають за 4 склопідйомники працює лише одна водійська кнопка, на всі решту - не реагує. А якщо жати кнопки з місць переднього і задніх пасажирів - то все працює нормально. Як поправити?
Дякую.

У вас были сняты клеммы и после этого вам нужно научить кнопки реагировать на нажатия с вод сидения, для этого нужно на каждой двери опустить (чуть-чуть) окно, поднять и держать около 4 сек в верхнем положении. После этого все будет работать!

--------------------
Небудь дурой, позвони Артуру (С)

Спасибо сказали:
Вставить ник Ganz в ответ
+Quote Post
Kapi
сообщение Jul 21 2011, 17:27
Сообщение #3

дякую
вже і сам відповідну тему знайшов. ]]>http://www.mazdaclub.ua/forum/index.php?sh...%E5%EC%ED%E8%EA]]>
До того шукав, не міг знайти ніяк, створив нову і одразу знайшов вже існуючу тему. Стидуха. Просто в пошуку писав на відчизняній, а воно по зарубіжній було )
йду попробую. відпигшуся.
Щось ще тре перепрограмовувати після знімання клем?
+Quote Post
StaF
сообщение Jul 21 2011, 19:14
Сообщение #4

хочу мир...

Из: Днепр

Спасибо сказали: 543 раз(а)

Ganz, ну 4 сек можно и не держать, там сразу слышно 2 щелчка - и усё.

--------------------
"Завтра будет обязательно все, что вы сами себе построите"

]]>]]>
Вставить ник StaF в ответ
+Quote Post
Kapi
сообщение Jul 21 2011, 19:42
Сообщение #5

зробив. Тримав десь секунд 6-7. було чути один щолчок. Тепер з водійського місця все відкриває і закриває.
Але от розчарувало інше, історія прикра, але розкажу.
В мене, точніше в мого тата, ця машина (mazda3) всього на всього 2 тижні. До того років 10 мали таврії, дві штуки, універсал і хетчбек. Так от, ми до них ставилися не дуже обережно, ну як не ганяли і не вбивали звичайно, виріс я вже з того. Мили не часто, не доглядали і не звертали уваги на різні царапини на кузові. На першій таврії, були царапини довжиною в цілий кузов, от так весь бік поцарапани починаючи з переднього і до заднього крила, схоже ключом або монетою, в районі якраз що руки дістають, на рівні дверної ручки. Знали, що хтось спеціально царапає і догадувалися хто, але було все рівно так як таврія. Після неї була друга, зелена, вже більше доглядали, я мив в салоні і ззовні, міняв лампочки, заливав рідину омивача скла, одним словом піклувався. На ній також ті царапини з'являлися по цілому кузові, одна, потім друга, третя, четверта, процарапані до самого металу, що аж під пальцями відчувалось. Було обідно, але списували на те шо таврію не шкода.
І осі два тижні як нову машину маємо, сьогодні, от щойно мию, бачу перша царапина.... по цілому кузові, точнісінько такаж як і на попередніх машинах... Мазду3 вже дуже шкода, настрій зразу пропав... І головне спіймати на гарячому дуже важко..
Я думаю ця заполірується, але знаю що будуть нові.
Можливо щось порадите?

Сообщение отредактировал Kapi - Jul 21 2011, 19:45
+Quote Post
Snejko
сообщение Jul 21 2011, 21:10
Сообщение #6

Из: Луганск

Спасибо сказали: 67 раз(а)

Цитата(Kapi @ Jul 21 2011, 20:42 ) *
...І осі два тижні як нову машину маємо, сьогодні, от щойно мию, бачу перша царапина.... по цілому кузові, точнісінько такаж як і на попередніх машинах... Мазду3 вже дуже шкода, настрій зразу пропав... І головне спіймати на гарячому дуже важко..
Можливо щось порадите?
]]>
Здесь
]]> как-то уже обсуждалась подобная ситуация. Может что пригодится.
Вставить ник Snejko в ответ
+Quote Post
psycho mazda 3
сообщение Jul 21 2011, 22:03
Сообщение #7

Из: Ровно

Спасибо сказали: 5 раз(а)

ИМХО в основном или дворники или сосед обозленный на вас по какой-то причине ... вряд ли шпана ... могли бы раз или два сделать но не постоянно
я так на море поехал .. пошли купаться - оставил машину на парковке ... прихожу а на уровне ручки круговыми движениями пацарапано .. слава богу хоть только лак .. полирнул и все ..

Сообщение отредактировал psycho mazda 3 - Jul 21 2011, 22:04
Вставить ник psycho mazda 3 в ответ
+Quote Post
OIN
сообщение Jul 25 2011, 08:32
Сообщение #8

Из: Харьков

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Цитата(Kapi @ Jul 21 2011, 20:42 ) *
зробив. Тримав десь секунд 6-7. було чути один щолчок. Тепер з водійського місця все відкриває і закриває.
Але от розчарувало інше, історія прикра, але розкажу.
В мене, точніше в мого тата, ця машина (mazda3) всього на всього 2 тижні. До того років 10 мали таврії, дві штуки, універсал і хетчбек. Так от, ми до них ставилися не дуже обережно, ну як не ганяли і не вбивали звичайно, виріс я вже з того. Мили не часто, не доглядали і не звертали уваги на різні царапини на кузові. На першій таврії, були царапини довжиною в цілий кузов, от так весь бік поцарапани починаючи з переднього і до заднього крила, схоже ключом або монетою, в районі якраз що руки дістають, на рівні дверної ручки. Знали, що хтось спеціально царапає і догадувалися хто, але було все рівно так як таврія. Після неї була друга, зелена, вже більше доглядали, я мив в салоні і ззовні, міняв лампочки, заливав рідину омивача скла, одним словом піклувався. На ній також ті царапини з'являлися по цілому кузові, одна, потім друга, третя, четверта, процарапані до самого металу, що аж під пальцями відчувалось. Було обідно, але списували на те шо таврію не шкода.
І осі два тижні як нову машину маємо, сьогодні, от щойно мию, бачу перша царапина.... по цілому кузові, точнісінько такаж як і на попередніх машинах... Мазду3 вже дуже шкода, настрій зразу пропав... І головне спіймати на гарячому дуже важко..
Можливо щось порадите?

Тем кто это делает нужно руки откручивать (мягко выразился)
Вставить ник OIN в ответ
+Quote Post
svetik-ozimko
сообщение Apr 30 2012, 21:21
Сообщение #9

Из: Ternopil

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Цитата(Ganz @ Jul 21 2011, 18:20 ) *
У вас были сняты клеммы и после этого вам нужно научить кнопки реагировать на нажатия с вод сидения, для этого нужно на каждой двери опустить (чуть-чуть) окно, поднять и держать около 4 сек в верхнем положении. После этого все будет работать!

Підкажіть, будь ласка:
В мене була аналогічна ситуація з кнопками склопідйомників. Проте, через деякий час перестала взагалі працювати одна кнопка ( з переднього пасажирського сидіння). Правда, я тільки сьогодні прочитала поради по налаштовуванню (за що велике спасибі Вам). Але от появилася нова проблема. Підкажіть з чим це може бути пов"язано. Буду дуже вдячна.
Вставить ник svetik-ozimko в ответ
+Quote Post
Доктор Лис
сообщение Apr 30 2012, 21:50
Сообщение #10

Из: Синельниково

Спасибо сказали: 43 раз(а)

Если с блока у водителя это стекло опускается-поднимается, значит проблема в самой кнопке на пассажирской двери или плохой контакт в соединительной колодке.

Сообщение отредактировал Доктор Лис - Apr 30 2012, 21:51
Вставить ник Доктор Лис в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic