![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 32 Регистрация: 26.02.2009 Из: Львів Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: mazda 3 AT HB ![]() |
Привіт усім!
![]() У звязку з неясністю того хто всетаки офіційний пропоную пролити світло на цю тему. Ситуація така: У лютому придбав свою машинку у Ніко, бо на Геліконі було закрито ![]() Там же (на Ніко) суворо попередили що тепер лише вони офійне СТО у львові. Недавно надумав поставити собі захист двигуна, тому щоб не запороти гарантію хотілось би зробити це у сертифікованому СТО. На ]]>цьому сайті]]> красується: Цитата Западный регион 1 МЧП ПКФ "Геликон" Львов г. Львов, ул. Кульпарковская, 230 То хто ж правий ![]() Дякую ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,197 Регистрация: 06.07.2007 Из: Украина, Львов Спасибо сказали: 187 раз(а) Авто: Ford Bronco, 3 MPS AWD ![]() |
Це я
![]() Наразі директор СТО фірми Гелікон, де обслуговують мазди ![]() Неофіційного СТО, але з великим досвідом роботи. Одноклубників автомобілі контролюю особисто, тому якість можу гарантувати. Офіційне СТО находиться на Липинського. -------------------- Кто ты, определяет то что ты сделал, тк человека судят по поступкам...
Все умирают, ето не важно, важно лиш то что ты сделаеш до етого... Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,671 Регистрация: 18.09.2009 Из: Киев Спасибо сказали: 236 раз(а) Авто: Mazda 6MPS Имя: Евгений ![]() |
Це я ![]() Наразі директор СТО фірми Гелікон, де обслуговують мазди ![]() Неофіційного СТО, але з великим досвідом роботи. Одноклубників автомобілі контролюю особисто, тому якість можу гарантувати. Так, вчора завітавши до Вашого СТО , дякуючи тобі маю впевненість, що автомобіль готовий до довгої подорожі. Діагностували ходову дуже прискіпливо, де потрібно підкрутили та підтянули. Перевірили та долили рівень масла та тосолу. Підремонтували передній бампер точніше зібрали до купи, що дуже приємно. Все професійно та на високому рівні! ДЯКУЄМО!!! -------------------- |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 5th August 2025 - 00:39 |