![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,856 Регистрация: 06.05.2010 Из: Киев Спасибо сказали: 62 раз(а) Авто: Opel Zafira, Audi Q7 Имя: Николай ![]() |
Подскажите, может кто знает. Где во Львове есть ресторан, кафе, ну какое-нибудь заведение где есть рояль/пианино на котором можно играть? Суть в том, что необходимо такое место, где посетитель, пускай за деньги, но сможет сыграть на этом инструменте. Очень надо, спасайте!!!
-------------------- Opel Zafira Tourer 1,4 6AT 2012
Audi Q7 4,2 TDI 8-tiptronic Quattro 2012 |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Андрій_Бо, я зателефоную тобі десь у четвер, домовимось, добре? Ще раз дякую! Ок звони коли тобі зручно. І ще, якщо до піаніно чи фортепіано ти ще хочеш романтику і шик так відвідай "Ресторацію на Валовій" ]]>http://valova25.lviv.ua/]]> Сам там ніколи не був ($$ ![]() Контакти: Львів вул. Валова, 25 тел.: (032) 235 49 73 info@valova25.lviv.ua -------------------- Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,856 Регистрация: 06.05.2010 Из: Киев Спасибо сказали: 62 раз(а) Авто: Opel Zafira, Audi Q7 Имя: Николай ![]() |
Андрій_Бо, невже настільки дорогий? Грощі..., та грець із ними, один раз живемо)))
Дуже дякую тобі за допомогу. -------------------- Opel Zafira Tourer 1,4 6AT 2012
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 4,571 Регистрация: 21.06.2007 Из: Киев Спасибо сказали: 394 раз(а) Авто: Mazda35)) Имя: Макс ![]() |
Nikolyash, в масонской ложе есть рояль. уточни там
на 3Д фото его видно даже ]]>http://welcome.lviv.ua/index.php?cat=infop...rans&id=434]]> Сообщение отредактировал maxwell - Jan 18 2012, 12:51 -------------------- Jesse: Spirit. Thank you. Thank you for direct-port nitrous injection, four-core intercoolers, ball-bearing turbos, and titanium valve springs. Amen.
Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Андрій_Бо, невже настільки дорогий? Грощі..., та грець із ними, один раз живемо))) Дуже дякую тобі за допомогу. Та на скільки дорогий це все пізнається в порівнянні. Хоч порівняй от меню ]]>http://valova25.lviv.ua/uk/menu.html]]> Може я ще просто "не дозрів" до такого ресторану, мені щось по-проще більше підходить. Nikolyash, в масонской ложе есть рояль. уточни там на 3Д фото его видно даже ]]>http://welcome.lviv.ua/index.php?cat=infop...rans&id=434]]> упс ]]>http://www.mazdaclub.ua/forum/index.php?sh...t=#entry1158471]]> -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Андрій_Бо,
![]() щось ви мене взагалі заплутали. Тож Масонська ложа і є Найдорожча ресторація Галичини? ну переглянув я те меню шо є в них на сайті, то я хочу сказати шо звичайні собі ціни. Як за київськими мірками в порівнянні із закладами такого рівня, то взагалі ціни доступні. Всё познаётся в сравнении! Сообщение отредактировал Nikolyash - Jan 18 2012, 13:30 -------------------- Opel Zafira Tourer 1,4 6AT 2012
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 4,571 Регистрация: 21.06.2007 Из: Киев Спасибо сказали: 394 раз(а) Авто: Mazda35)) Имя: Макс ![]() |
Андрій_Бо, ![]() щось ви мене взагалі заплутали. Тож Масонська ложа і є Найдорожча ресторація Галичини? ага, одно и то же ![]() -------------------- Jesse: Spirit. Thank you. Thank you for direct-port nitrous injection, four-core intercoolers, ball-bearing turbos, and titanium valve springs. Amen.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Андрій_Бо, ![]() щось ви мене взагалі заплутали. Тож Масонська ложа і є Найдорожча ресторація Галичини? ну переглянув я те меню шо є в них на сайті, то я хочу сказати шо звичайні собі ціни. Як за київськими мірками в порівнянні із закладами такого рівня, то взагалі ціни доступні. Всё познаётся в сравнении! ну я ж говорив, що все треба до чогось прирівнювати. -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
упс, не читав всю тему, тільки перше повідомлення ![]() -------------------- Jesse: Spirit. Thank you. Thank you for direct-port nitrous injection, four-core intercoolers, ball-bearing turbos, and titanium valve springs. Amen.
|
![]() |
|
![]()
|
|
меня так же интересует адресная доставка цветов (букетов) во Львове. Не интересуют композиции, а скажем, просто большой букет роз. Может кто подскажет адреса, телефончики? Так чтоб адекватно во всех смыслах - чтоб и цветы были нормальные, и цены не удивляли...
![]() |
|
![]()
|
|
меня так же интересует адресная доставка цветов (букетов) во Львове. Не интересуют композиции, а скажем, просто большой букет роз. Может кто подскажет адреса, телефончики? Так чтоб адекватно во всех смыслах - чтоб и цветы были нормальные, и цены не удивляли... Ну ти і романтик, ресторан, піаніно, квіти в ліжко. ![]() ![]() Сам ніколи такою послугою не користувався, але фірм що надають такі послуги у Львові є багато дивись тут ]]>http://www.flower.lviv.ua/]]> тут ]]>http://www.ufl.ua/dostavka-cvetov-lviv?gcl...CFQG-zAodNxAxng]]> чи тут ]]>http://www.kvitka.lviv.ua/]]> або що душа побажає ]]>http://www.google.com.ua/#hl=uk&site=&...152&bih=743]]> вибирай сам !!! -------------------- Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
Андрій_Бо, а почта эта работает в субботу???
![]() |
|
![]()
|
|
Андрій_Бо, а почта эта работает в субботу??? працює в суботу з 08,00 до 16,00 год. Запитаєш Мар'яну Головна пошта знаходиться в районі 700 м. від пл.Ринок От схема От схема як там знайти картку в приміщенні Поштамту, на ній буде візитка Маздаклубу прикріплена (правда художник з мене фіговий, але думаю ти зрозумієш все) Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Jan 19 2012, 11:54 -------------------- Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
Андрій_Бо, Дуже, ДУЖЕ дякую. Ще ніхто ніколи не надавав мені настільки вичерпної відповіді та допомоги. Дуже приємно що є такі добрі люди!
![]() |
|
![]()
|
|
![]() хочу мир... Группа: MAZDAвод Сообщений: 9,699 Регистрация: 10.07.2008 Из: Днепр Спасибо сказали: 543 раз(а) Авто: Mazda 6 BLACK Имя: Геннадий ![]() |
От схема як там знайти картку в приміщенні Поштамту, на ній буде візитка Маздаклубу прикріплена Вот это СЕРВИС !!! ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Андрій_Бо, Дуже, ДУЖЕ дякую. Ще ніхто ніколи не надавав мені настільки вичерпної відповіді та допомоги. Дуже приємно що є такі добрі люди! Всегда пожалуйста !!! -------------------- Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
Андрій_Бо, Дуже дякую за допомогу! Дуже сталася в пригоді і картка, і всі твої поради стосовно і ресторанів, і квітів. Як буде потрібна будь-яка допомога в Києві, звертайся, допоможу чим зможу!
Стосовно картки, то я сьогодні передзвоню. Ще раз дякую... -------------------- Opel Zafira Tourer 1,4 6AT 2012
![]() |
|
![]()
|
|
Андрій_Бо, Дуже дякую за допомогу! Дуже сталася в пригоді і картка, і всі твої поради стосовно і ресторанів, і квітів. Як буде потрібна будь-яка допомога в Києві, звертайся, допоможу чим зможу! Стосовно картки, то я сьогодні передзвоню. Ще раз дякую... картку можеш відіслати мені на робочу адресу. там вона є на робочій візитці. радий що зміг допомогти. Ну...... ты звони ...... если что ....... ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Андрій_Бо, ок, карточку на днях отправлю!
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 296 Регистрация: 25.12.2007 Из: Львов Спасибо сказали: 3 раз(а) Авто: Рено трафик Имя: Дмитрий ![]() |
НУ ТАК ОНА СОГЛАСНА или НЕТ???????????? Или все это зря и пианино и цветы...............
|
![]() |
|
![]()
|
|
Dimon Lvov, кто она и на что согласна?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 10th August 2025 - 22:21 |